Waar kun je de ‘Roast van Famke Louise’ (2023) op tv en online terugkijken?

Gisterenavond, op maandag 16 januari 2023, werd door Comedy Central de zesde editie van hun roemruchte roast uitgezonden met een speciale gast. Tijdens The Roast of Famke Louise zijn er verschillende bekende Nederlanders, waaronder Peter Pannekoek, Bizzey en Maik de Boek, die de populaire zangeres op de hak nemen. Maar wanneer en waar kun je deze uitzending eigenlijk online en op tv terugkijken als je de roast gemist hebt? We vertellen je alles wat hier momenteel over bekend is.

Comedy Central zond ‘The Roast of Famke Louise’ maandag 16 januari 2023 uit op tv

De bekende Nederlandse zangeres Famke Louise werd gisteren ‘geroast’ door roastmaster Dolf Jansen, maar ook de graag geziene gast Peter Pannekoek, actrice Joke Bruijs, cabaretier Rayen Panday, zangeres Lisa Loeb, hiphopartiest Bizzey, artiest Nesim el Ahmadi, fashion- en lifestyledeskundige Maik de Boek en model Sylvia Geersen. De roast is een concept van de tv-zender Comedy Central, waardoor de uitzending lineair werd verzorgd via hun kanaal op televisie op maandag 16 januari 2023 om 20:30 uur. De roast werd uitgezonden tot 22:13 uur, waarna direct hierna op diezelfde zender The Roast Talk volgde tot 22:56 uur. Hierin praatte Dennis Weening na met Famke Louise om te vragen hoe ze zich voelt en hoe de confrontatie met aartsrivaal Bizzey was, maar ook om exclusieve backstagebeelden te vertonen en te ontdekken waar de grens van de humor ligt.

Je vindt de tv-zender van Comedy Central onder andere via de providers Ziggo op 15, KPN op 12, Canal Digitaal op 17 en T-Mobile op 14. Via deze aanbieders kun je ook vaak online tv-kijken, zoals we hieronder stapsgewijs uitleggen voor nieuwe en huidige abonnees van Canal Digitaal. Je kunt dan via de TV App ook op andere apparaten dan je televisie de uitzending terugkijken, wat te zien is aan de ronde pijl die ‘terug’ wijst bij oude Comedy Central-uitzendingen. Bij deze aanbieder kijk je ook live en terugkijken naar alle sportwedstrijden bij ESPN 1, 2, 3 én 4, bekroonde films & series, 60+ tv-zenders en meer. Daarnaast kun je een lidmaatschap de eerste 7 dagen gratis uitproberen.

  1. ➡️ Ga hier direct naar de officiële website
  2. Klik rechts bovenin op a) Computer: de groene knop met ‘Live tv kijken’ of b) Mobiel: het middelste logo van een televisie
  3. Klik voor terugkijken in het menu bovenaan de pagina op het vergrootglas en zoek naar ‘The Roast of Famke Louise’, waarna je onder ‘Tv gemist’ kunt klikken op de uitzending en met ‘▶️ Bekijken’ direct kunt beginnen met kijken 🍿
SNEAK PEAK! | The ROAST of FAMKE LOUISE

Online live en terugkijken is mogelijk door televisie-uitzending

Veel mensen zijn benieuwd of het ook mogelijk is om via streamingdiensten online naar de Roast van Famke Louise te kijken. In het onderstaande overzicht zie je dat streamingdiensten als Amazon Prime Video, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay en Videoland deze uitzending niet in hun aanbod opgenomen hebben. Wel kun je als abonnee van Canal+ Series zoals hierboven uitgelegd live naar meer dan 60 tv-zenders kijken, waaronder Comedy Central. Ook zijn de uitzendingen tot 7 dagen terug te kijken, waardoor je het hele programma nog steeds kunt zien als je de live roast maandagavond gemist hebt. De herhaling van deze uitzending stond al snel in het programma voor de daaropvolgende vrijdagavond om 22:51 uur. Daardoor is de originele 7-daagse terugkijkperiode direct verlengd met een aantal dagen.

Canal+ Series➡️ Ga direct naar Comedy Central via de TV App. Hier kun je uitzendingen van Comedy Central tot een week terugkijken. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis.
⛔️ Amazon Prime VideoDeze roast is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+The Roast of Famke Louise is niet te zien bij Disney+.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je de roast niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixDit programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ NLZIETKijkers van NLZIET kunnen 38+ tv-zenders ontvangen via online tv-kijken en daarnaast is ook uitzending gemist is beschikbaar, maar Comedy Central maakt op het moment van schrijven geen onderdeel uit van het zenderpakket.
⛔️ Pathé ThuisJe kunt bij Pathé Thuis een breed aanbod van films huren of kopen zonder abonnement, maar deze titel is er niet te zien.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is The Roast of Famke Louise nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de uitzending nu niet te vinden.

Verder is het goed om te weten dat er op het moment van schrijven (eind dinsdagmiddag na de uitzending) twee fragmenten door Comedy Central NL op YouTube zijn geplaatst: de roast door Peter Pannekoek en de roast die door Famke Louise zelf voorgedragen werd. Alle andere onderdelen van de uitzending zijn dus momenteel nog niet op een andere manier online terug te kijken via het officiële kanaal van de zender, behalve op de hiervoor beschreven wijze via providers. Of, en zoja wanneer, andere fragmenten nog aan het kanaal zullen worden toegevoegd is nu nog niet bij ons bekend.

Zesde editie van ‘The Comedy Central Roast’ in Nederland is met Famke Louise

The Comedy Central Roast, ditmaal voor de zesde keer georganiseerd in Nederland en met als speciale gast de zangeres Famke Louise, is gebaseerd op het gelijknamige Amerikaanse concept. Hierin wordt een bekende persoonlijkheid in het middelpunt van de spotlights gezet en op de hak genomen door een groep comedians en andere mediapersoonlijkheden.

Famke Louise is bekend van haar muziekcarrière en voor de eerste uitzending van 2023 is zij gekozen als persoonlijkheid om te worden geroast. Ze zal zelf ook aanwezig zijn tijdens de show en krijgt tevens de kans om zich te verdedigen en terug te vuren na de grappen van de gasten.


Veelgestelde vragen

  • Wanneer werd ‘The Roast of Famke Louise’ door Comedy Central uitgezonden op tv?

    Deze uitzending was te zien op maandag 16 januari 2023 om 20:30 uur via de televisiezender van Comedy Central.

  • Waar kun je ‘The Comedy Central Roast’ met Famke Louise online terugkijken?

    Door de tv-uitzending is het ook mogelijk om de roast van Famke Louise online terug te kijken. In dit artikel leggen we uit hoe het precies werkt.


Afbeelding ter illustratie