Waar kun je de film ‘Road House’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Road House (2024) online kijken kunnen. In deze reboot van de populaire film uit 1989 gaat ex-UFC vechter Dalton als uitsmijter in een bar werken. Hieronder geven we aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘Road House’ (2024) online kijken?

De nieuwe film Road House ging op donderdag 21 maart 2024 in première. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen per platform in Nederland.

Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Road House bij Amazon Prime Video in Nederland. De film is hier sinds donderdag 21 maart te zien. En als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft Road House helaas niet in zijn aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je de film Road House jammer genoeg niet zien.
⛔️ SkyShowtimeDe nieuwe streamingdienst SkyShowtime vertoont de film niet.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in zijn catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film Road House nu niet te vinden.

Verhaal van film ‘Road House’ (2024)

Deze opwindende remake van de jaren 80-cultfilm, volgt ex-UFC fighter Dalton (Jake Gyllenhaal) terwijl hij een baan als uitsmijter aanneemt bij een roadhouse op de Florida Keys. Hij komt er al snel achter dat dit paradijselijke oord niet zo onschuldig is als het eruitziet. 

Streaming informatie over de film

TitelRoad House
Jaar2024
SoortFilm
Duur2 uur en 1 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Thriller
RegisseurDoug Liman
CastJake Gyllenhaal, Daniela Melchior, Billy Magnussen, Jessica Williams, Joaquim de Almeida, Conor McGregor, Lukas Gage, Arturo Castro, B.K. Cannon, Beau Knapp, Darren Barnet, Dominique Columbus

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.