Waar kun je de film ‘The Ritual Killer’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Ritual Killer (2023) online kijken kunnen. In deze thriller is rechercheur Boyd een seriemoordenaar op het spoor die oude zwarte magie gebruikt om mensen te doden. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘The Ritual Killer’ (2023) online kijken?

The Ritual Killer heeft in Nederland de bioscopen overgeslagen, maar is wel te streamen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar The Ritual Killeer bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst heeft de film onlangs toegevoegd, waardoor je hem kunt kijken voor een prijs vanaf €4,99. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft The Ritual Killer niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxThe Ritual Killer is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is The Ritual Killer nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Ritual Killer’ (2023)

Rechercheur Boyd zit op het spoor van een seriemoordenaar die doodt met de oude zwarte magie van muti, een stammenritueel. Hij schakelt de hulp in van een professor in Afrikaanse studies.

THE RITUAL KILLER Official Trailer (2023)

Streaming informatie over de film

TitelThe Ritual Killer
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 28 minuten
TaalEngels
CategorieThriller
RegisseurGeorge Gallo
CastCole Hauser, Morgan Freeman, Peter Stormare, Julie Lott

  • Staat of komt de film ‘The Ritual Killer’ op Netflix?

    Nee, je kunt momenteel niet via Netflix in Nederland op tv of online kijken naar de film The Ritual Killer. In de tabel bovenaan dit artikel vind je precies welke streamingdienst(en) deze titel op het moment van schrijven in het aanbod hebben opgenomen.

  • Wie zitten er in de cast van de film ‘The Ritual Killer’?

    De grootste rollen in de thriller The Ritual Killer worden vertolkt door Cole Hauser, Morgan Freeman, Peter Stormare en Julie Lott.


Synopsis: Pathé Thuis

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.