Deense actiekomedie ‘Riders of Justice’ (2020) is nu de Movie of the Week bij Pathé Thuis

Het is weer tijd voor een splinternieuwe Movie of the Week bij Pathé Thuis. Deze week is door de streamingdienst de razendpopulaire Deense actiekomedie Riders of Justice uit 2020 geselecteerd. Hierdoor kun je hem alleen deze week met maar liefst 67% korting voor slechts €0,99 bekijken bij het video on demand-platform. Riders of Justice is momenteel niet te zien op SVOD-diensten als Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Viaplay, HBO Max of Videoland.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Riders of Justice (2020) is nu als Movie of the Week voor €0,99 te zien bij Pathé Thuis

Tot afgelopen dinsdag was de avontuurlijke dramafilm Into the Wild uit 2007 nog tijdelijk in prijs verlaagd, maar in week 30 van 2022 is Riders of Justice de ‘Movie of the Week’ bij Pathé Thuis. Daardoor is de film alleen deze week voor slechts €0,99 te huren bij de streamingdienst. Kijkers blijken daar dikwijls goed gebruik van te maken, want de Movie of the Week schopt het vaak al snel tot de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis.

De film werd geregisseerd door Anders Thomas Jensen en heeft in de cast sterren als Mads Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas, Andrea Heick Gadeberg en Lars Brygmann. Deze week is Riders of Justice maar liefst 67% in prijs verlaagd, want de gebruikelijke huurprijs begint bij €2,99. Je hebt tot en met maandag 1 augustus 2022 nog de tijd om de film met korting te bekijken, want dan wordt er weer een nieuwe Movie of the Week uitgekozen. 👉 Ga direct naar Riders of Justice op Pathé Thuis.

Verhaal, details en trailer van ‘Riders of Justice’ (film, 2020)

De vrouw van Markus komt om het leven tijdens een tragisch treinongeluk. Terwijl de familie nog in diepe rouw is, belt Otto aan. Hij heeft het treinongeluk overleefd en heeft geconcludeerd dat de trein niet zomaar is verongelukt.

TitelRiders of Justice
SoortFilm
Jaar2020
TaalDeens
Duur1 uur en 56 minuten
CategorieActie, Komedie, Drama
IMDb8,1 uit 616.000 stemmen
RegisseurAnders Thomas Jensen
CastMads Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas, Andrea Heick Gadeberg, Lars Brygmann

Wat is de Movie of the Week bij Pathé Thuis?

Elke week bombardeert de TVOD-streamingdienst Pathé Thuis een film tot ‘Movie of the Week’, wat betekent dat je een week lang de tijd krijgt om de film voor slechts €0,99 te bekijken in plaats van de gebruikelijke huurprijs (tussen de €2,99 en €5,99).

De korting is deze week dus toegepast op de film Riders of Justice uit 2020, die normaal gesproken tegen een huurprijs van €3,99 (HD) / €2,99 (SD) en koopprijs van €5,99 (HD) / €5,99 (SD) op de streamingdienst te zien is. Wie ervoor kiest om de film te huren bij Pathé Thuis, zal hem gedurende 30 dagen in zijn/haar account hebben staan. Je kunt binnen die periode de film starten en vanaf dan krijg je 48 uur om hem een onbeperkt aantal keren te bekijken.


Synopsis: Pathé Thuis