Rico Verhoeven vs. Jamal Ben Saddik online terugkijken | Glory Collision 3 (2021)

Oorspronkelijk zou Rico Verhoeven het tijdens Glory Collision 3 opnemen tegen Alistair Overeem, maar dat gevecht kon door een blessure van laatstgenoemde helaas niet doorgaan. Gelukkig zal Jamal Ben Saddik nu wel de ring betreden. Wil je de uitzending online terugkijken? Dat kan gelukkig, want in dit artikel vind je of de wedstrijd op streamingdiensten als NLZIET, Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland of andere video on demand-platforms in Nederland te zien is op dit moment.

➝ Bekijk ook de vijfdelige reality-documentaire over Rico Verhoeven hier via NLZIET (14 dagen gratis) 🥊

Waar kun je Rico Verhoeven vs. Jamal Ben Saddik (Glory Collision 3) online terugkijken?

De kickboxwedstrijd zal helaas niet op TV worden uitgezonden, maar wel kun je online zien hoe de twee de strijd met elkaar aan zullen gaan. Het schema ziet er als volgt uit:

Vanaf 18:00 uur op zaterdag 23 oktober 2021 gaat Glory 79 van start. Dat kun je hier bij KIJK.nl bekijken. Hierin gaan Nabiyev en Jones in weltergewicht tegen elkaar strijden en zullen daarnaast Adamchuk – Ulianov (feathergewicht), Baker – Serkan (middelgewicht) en Koprivlenski – Gazani (lichtgewicht) tegen elkaar boxen.

Vervolgens start om 20:00 uur op dezelfde dag Glory Collision 3, waarin onder andere Rico Verhoeven vs. Jamal Ben Saddik uitgevochten zal worden. Dit zal niet op KIJK.nl te zien zijn, maar enkel als pay-per-view op de website van Glory. De volgende gewechten zullen volgens dit pay-per-view systeem vanaf deze tijd te zien zijn:

  • Anthony Plazibat – James McSweeney (heavyweight)
  • Michael Duut – John King (light heavyweight)
  • Jamal Ben Saddik – Benjamin Adegbuyi (heavyweight)
  • Donegi Abena – Sergey Masloboyev (light heavyweight)
  • Hamicha – Eyevan Danenberg (welterweight)
  • Rico Verhoeven – Jamal Ben Saddik (heavyweight)

Verder is dit gevecht niet te bekijken in het Nederlandse aanbod van grote internationale streamingdiensten als Netflix, Disney+, Videoland, discovery+ of Amazon Prime Video.

Samenvatting gevecht Rico Verhoeven – Jamal Ben Saddik

De verwachtingen waren al hoog, maar gelukkig bleek het gevecht tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik ook een absolute topwedstrijd te worden. Voor de tiende keer op rij wist Rico zijn wereldtitel te verdedigen tegen de Belgische Jamal.

Door beide kanten werden rake klappen uitgedeeld. Zo zich we een flinke wond op de linkerwang van Verhoeven, waardoor hij na de wedstrijd niet eens meer de gezichtsherkenning van zijn telefoon kon gebruiken. Het was dus absoluut geen makkelijke overwinning. Even leek de klap zelfs zo hard dat de match ten einde was, maar na 8 tellen en wat verzorging kwam hij terug.

Drie rondes lang was de strijd hard tegen hard, maar na een halve minuut in de vierde ronde kreeg Ben Saddik een technische knock-out tegen. De titanenstrijd liep uit op winst voor Verhoeven, die zijn wereldtitel verdedigde.

Glory Collision 3: eerste beelden

Hieronder kun je alvast de persconferentie bekijk van Collision 3 (georganiseerd door Glory Kickboxing). Op hun account op YouTube zijn meer beelden te vinden van de voorbereidingen op het toernooi.

Meer informatie over sport

Benieuwd wat er allemaal nog meer te zien is wat betreft de beste sportwedstrijden dit weekend? Je vindt het op onze pagina over sport.