Waar kun je de film ‘Ricky Stanicky’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Ricky Stanicky (2024) online kijken kunnen. In deze komedie huren drie vrienden een acteur in om hun denkbeeldige vriend te spelen… maar dit loopt volledig uit de hand. Hieronder geven we aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘Ricky Stanicky’ (2024) online kijken?

De nieuwe film Ricky Stanicky ging op vrijdag 8 maart 2024 in première. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen per platform in Nederland.

Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Ricky Stanicky bij Amazon Prime Video in Nederland. De film is hier sinds vrijdag 8 maart te zien. En als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft Ricky Stanicky helaas niet in zijn aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je de film Ricky Stanicky jammer genoeg niet zien.
⛔️ SkyShowtimeDe nieuwe streamingdienst SkyShowtime vertoont de film niet.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in zijn catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film Ricky Stanicky nu niet te vinden.

Verhaal van film ‘Ricky Stanicky’ (2024)

Wanneer drie jeugdvrienden een mislukte grap uithalen, bedenken ze de fictieve Ricky Stanicky om zich uit de problemen te redden! Twintig jaar na het creëren van deze ‘vriend’ gebruiken Dean, JT en Wes (Zac Efron, Andrew Santino en Jermaine Fowler) Ricky nog steeds als handig excuus voor hun onvolwassen gedrag. Wanneer hun partners argwaan krijgen en eisen dat ze eindelijk de legendarische heer Stanicky ontmoeten, besluit het schuldige trio de uitgerangeerde acteur en grove beroemdheden imitator “Rock Hard” Rod (John Cena) in te schakelen om hem tot leven te brengen. Maar wanneer Rod de rol van zijn leven te serieus neemt, beginnen ze spijt te krijgen dat ze Ricky ooit hebben verzonnen.

Streaming informatie over de film

TitelRicky Stanicky
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 54 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie
RegisseurPeter Farrelly
CastAnja Savcic, Zac Efron, John Cena, William H. Macy, Nathan Jones, Andrew Santino, Lex Scott Davis, Jane Badler, Jermaine Fowler, Debra Lawrance

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.