Rick and Morty seizoen 4 is begonnen op Netflix

Al maanden vragen Rick and Morty fans zich af wanneer eindelijk het vierde deel ook op Netflix Nederland te zien zal zijn. Ben je benieuwd wanneer we seizoen 4 van Rick and Morty op Netflix Nederland kunnen zien? Op 22 december 2019 zal het eindelijk zo ver zijn! Check hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Rick and Morty S4 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Rick and Morty over?

Rick is een oudere, geestelijk instabiele wetenschapper die sinds kort opnieuw contact heeft met zijn dochter en ingetrokken is bij haar gezin. Hij besteedt zijn tijd grotendeels met zijn kleinzoon Morty. Ze beleven absurde avonturen waarbij ze samen door het heelal en parallelle universums reizen. Samen met zijn toch al instabiele gezinssituatie zorgt dit voor Morty voor veel problemen, thuis en op school.

Op IMDb wordt de serie Rick and Morty beoordeeld met een 9.3 uit 10.

Wanneer komt Rick and Morty seizoen 4 op Netflix Nederland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt Rick and Morty seizoen 4 op Netflix? Op 22 december 2019 zal het begin van het vierde seizoen op Netflix Nederland komen!

Komt er een Rick and Morty seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Jazeker, er zullen zowel een vijfde als een zesde seizoen van de populaire animatieserie volgen! Meer informatie over het volgende deel vind je op de pagina over Rick and Morty seizoen 5 op Netflix.

Welke teaser of trailer is er van Rick and Morty seizoen 4?

Er is gelukkig al een trailer beschikbaar van het vierde seizoen van Rick and Morty. Check hem hieronder!


Wanneer komt Rick and Morty seizoen 4 op Netflix Nederland?

Rick and Morty seizoen 4 zal vanaf 22 december 2020 op Netflix Nederland te zien zijn.Rick and Morty seizoen 4 Netflix