Waar kun je de serie ‘Revenge’ (2011-2015) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Revenge (2011-2015) online kijken kunnen. In totaal zijn er 4 seizoenen met 89 afleveringen van deze serie verschenen en beoordelen kijkers de titel online met een gemiddelde score van 7,8 uit ruim 119.000 stemmen. In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Disney+, Videoland, Amazon Prime Video, HBO Max, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Revenge’ uit 2011-2015 online kijken?

Er is sinds juni 2022 één streamingdienst waarop je Revenge in Nederland online kunt kijken. Daarnaast is het ook mogelijk om een DVD of Blu-ray van de serie aan te schaffen. Hieronder vind je de verschillende opties.

Disney+➡️ Ga direct naar Revenge op Disney+. Dit is de streamingdienst waarop je in Nederland naar de serie kunt kijken, omdat hij is gemaakt door het televisienetwerk ABC (onderdeel van The Walt Disney Company).
📀 Bol.comBij deze grote Nederlandse webwinkel kun je de DVD of Blu-ray van Revenge vinden. Bekijk de serie op Bol.com.
📀 Amazon.nlOok de wereldwijde online winkelgigant Amazon heeft een eigen Nederlandse webshop waarin de DVD en Blu-ray van deze titel te vinden zijn. Bekijk de serie op Amazon.nl.
VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet meer te vinden, want in juni 2022 zijn de vier seizoenen door de streamingdienst verwijderd.
Amazon Prime VideoOp dit video on demand-platform kun je sinds april 2022 niet meer naar deze serie kijken, omdat hij toen in het verdwijnsein van Amazon’s video on demand-platform Prime Video vermeld stond.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Revenge niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDe meerdere seizoenen van deze serie zijn niet bij marktleider Netflix te streamen op het moment van schrijven.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is deze titel nu niet te zien.

Verhaal en trailer van ‘Revenge’ (2018-)

Emily Thorne is nieuw in The Hamptons, of zo lijkt het tenminste. De rijke buurt was haar thuis totdat haar gezin en hun reputatie werden verwoest. Nu, jaren later, is ze terug en haar wraak is zoet.

Streaming informatie over de serie

TitelRevenge
SoortSerie
Jaar2011-2015
TaalEngels
Duur4 seizoenen
CategorieDrama, Mystery, Thriller
IMDb7,8 uit 119.000 stemmen
MakerMike Kelley
CastEmily VanCamp, Madeleine Stowe, Joshua Bowman, Nick Wechsler, Christa B. Allen, Gabriel Mann, James Tupper, Henry Czerny, Karine Vanasse

Synopsis: Disney