Staat de serie Revenge (2011–2015) op Netflix Nederland?

Het aanbod van films en series op Netflix in Nederland is niet altijd hetzelfde als het aanbod in andere landen. Zo is voor Revenge ook de veelgestelde vraag: komt of staat ‘Revenge’ op Netflix? En is de serie momenteel op een andere streamingdienst te bekijken? Wij helpen je een handje.

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken

Komt of staat de serie Revenge op Netflix?

⛔️ Bij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien, omdat het een serie van het televisienetwerk ABC (onderdeel van The Walt Disney Company) is. Eerder was hij nog op Videoland en Amazon Prime Video te zien, maar daar werd de serie respectievelijk in juni 2022 en april 2022 verwijderd.

Revenge online kijken vanuit Nederland

Bekijk direct Revenge bij Disney+ in Nederland. Alle 4 seizoenen van de serie zijn er sinds de lancering van de nieuwe categorie Star op 23 februari 2021 te zien. Dit is de enige streamingdienst in Nederland waar de razendpopulaire serie op het moment van schrijven kan worden bekeken.

Tevens op DVD en Blu-ray verkrijgbaar

Je kunt hier bij Bol.com en hier bij Amazon.nl bladeren door alle DVD’s en Blu-ray’s die momenteel beschikbaar zijn van Revenge. Daar zul je onder andere zien dat het mogelijk is om een boxset te bestellen, maar ook om losse seizoenen aan te schaffen op schijf.