Liam Neeson schittert in actiethriller ‘Retribution’ op Pathé Thuis

Liam Neeson mag tegenwoordig met recht de koning van de actiefilms genoemd worden. Ook in 2023 verscheen er weer een bloedstollende film met de Noord-Ierse acteur op het witte doek. In Retribution zit hij met zijn kinderen vast in een auto die ze onder geen beding mogen verlaten… anders gaat er een bom af. De film is nu te huur bij Pathé Thuis.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Dit is het verhaal van ‘Retribution’

De Amerikaanse zakenman Matt woont met zijn vrouw en twee kinderen in Berlijn. Op een dag, als hij de kinderen naar school brengt, krijgt hij een telefoontje van een onbekend nummer. Wat blijkt? Er is een bom verstopt onder zijn stoel. Hij moet precies doen wat de mysterieuze stem hem vraagt, anders is het einde verhaal… Maar Liam Neeson zou Liam Neeson niet zijn als hij er niet alles aan zou doen om het tóch te overleven.

Naast Liam Neeson zijn er ook rollen voor Noma Dumezweni (The Little Mermaid) en Jack Champion (Avatar: The Way of Water). De regisseur is Nimród Antal, die ook afleveringen van bekende series als Stranger Things en Servant regisseerde. Benieuwd? Hieronder bekijk je de spectaculaire trailer.

‘Retribution’ is nu te huur bij Pathé Thuis

Mocht je benieuwd zijn naar de film, dan kun je sinds woensdag 20 december terecht op TVOD-streamingdienst Pathé Thuis, waar je Retribution kunt huren voor €4,99. Eerder kon je de film ook al kopen.

Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan en kun je hem zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Een abonnement is in ieder geval niet nodig voor het kijken van Retribution en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

De Amerikaanse zakenman Matt Turner (Liam Neeson) woont samen met zijn vrouw en kinderen in Berlijn. Wanneer Matt op een dag zijn kinderen naar school brengt, wordt hij gebeld door een onbekend nummer en krijgt hij een mysterieuze stem aan de lijn. Als hij niet doet wat hem wordt opgedragen, zal de bom die onder de stoel in zijn auto verstopt zit afgaan… In een race tegen de klok probeert Matt het mysterie op te lossen en zijn gezin te redden.

TitelRetribution
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 31 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Thriller
RegisseurNimrod Antal
CastLiam Neeson, Embeth Davidtz, Jack Champion

Synopsis: The Searchers

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.