Waar kun je de film ‘Retribution’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Retribution (2023) online kijken kunnen. In deze film met Liam Neeson krijgt een man die zijn kinderen naar school brengt een telefoontje: er zit een bom onder zijn stoel die afgaat als hij niet doet wat hem verteld wordt. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Retribution’ (2023) online kijken?

Retribution was in september 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Retribution bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 6 december 2023 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Retribution bij Prime Video. De streamingdienst van Amazon lanceerde deze film op 21 januari 2024. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Retribution niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxRetribution is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Retribution’ (2023)

De Amerikaanse zakenman Matt Turner (Liam Neeson) woont samen met zijn vrouw en kinderen in Berlijn. Wanneer Matt op een dag zijn kinderen naar school brengt, wordt hij gebeld door een onbekend nummer en krijgt hij een mysterieuze stem aan de lijn. Als hij niet doet wat hem wordt opgedragen, zal de bom die onder de stoel in zijn auto verstopt zit afgaan… In een race tegen de klok probeert Matt het mysterie op te lossen en zijn gezin te redden.

Streaming informatie over de film

TitelRetribution
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 31 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Thriller
RegisseurNimrod Antal
CastLiam Neeson, Embeth Davidtz, Jack Champion

Synopsis: The Searchers

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.