Liam Neeson schittert nu in ‘Retribution’ op Prime Video (en dit is waarom je hem moet zien)

Liam Neeson is niet meer uit de spannende actiethrillers weg te denken. Zo had de Ierse acteur vorig jaar een rol te pakken in het meeslepende Retribution. En deze film is nu eindelijk te streamen; sinds gisteren kun je hem op Amazon Prime Video vinden.

Meld je nu aan bij Amazon Prime Video en kijk 30 dagen gratis naar alle films en series op de streamingdienst ✅

Bloedstollende autorit in ‘Retribution’

Amazon Prime Video heeft Retribution op zondag 21 januari aan het aanbod toegevoegd. De film volgt de Amerikaanse zakenman Matt, die met zijn vrouw en twee kinderen in Berlijn woont. Als hij op een dag zijn kinderen naar school brengt, krijgt hij een telefoontje van een onbekend nummer. Wat blijkt? Er is een bom verstopt onder zijn stoel.

Matt moet precies doen wat de mysterieuze stem van hem vraagt, anders is het einde verhaal… Maar Liam Neeson zou Liam Neeson niet zijn als hij er niet alles aan zou doen om het tóch te overleven.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Amazon Prime Video per maand. Ook houden we je altijd op de hoogte via je mail en onze social media-kanalen.

3 redenen om ‘Retribution’ te kijken

1️⃣ De hoofdrol is voor topacteur Liam Neeson, die sinds een paar jaar niet meer uit de wereld van de actiefilms weg te denken is. Hij wordt bijgestaan door Noma Dumezweni (The Little Mermaid) en Jack Champion (Avatar: The Way of Water).

2️⃣ De regisseur is Nimród Antal, die ook een aantal afleveringen van bekende series als Stranger Things en Servant regisseerde.

3️⃣ Fan van Berlijn? Dan kun je je hart ophalen bij deze film, die een hoop mooie plaatjes van de stad laat zien tijdens de ijzingwekkende autorit van Matt.

Bekijk hieronder direct de trailer

Ben je benieuwd naar de film? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of ga direct naar de filmpagina van Retribution op Amazon Prime Video.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.