Psychologische thriller ‘Resurrection’ met Rebecca Hall is nú te streamen

Resurrection vertelt het verhaal van een single moeder die héél ver gaat om het leven van haar dochter te beschermen. Dit levert een bloedstollende psychologische thriller op die gegarandeerd onder je huid kruipt. De film is op dinsdag 21 maart toegevoegd aan het aanbod van SkyShowtime, dus ook in Nederland kunnen we er nu eindelijk zonder aanvullende kosten naar kijken.

Hier gaat de mysterieuze thriller ‘Resurrection’ over

Margarets sleutel naar succes is het feit dat ze haar hele leven gestructureerd en ordelijk is geweest. Hierdoor heeft ze een goede baan weten te bemachtigen en haar dochter Abbie helemaal in haar eentje op weten te voeden. Maar dan duikt er ineens een man uit het verleden op die haar hele wereld op zijn kop zet.

De diepgaande en psychologische film wordt door critici geprezen en beoordeeld met een uitstekende score van 81% op de Average Tomatometer van Rotten Tomatoes. Vooral het acteerwerk van hoofdrolspeelster Rebecca Hall (Vicky Cristina Barcelona) valt erg in de smaak. Naast haar schitteren Tim Roth (Pulp Fiction) en Michael Esper (The Outsider). Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

Resurrection - Official Trailer | HD | IFC Films

‘Resurrection’ staat nu op SkyShowtime

SkyShowtime heeft in maart al een hoop toffe nieuwe films toegevoegd, waaronder de bloedstollende horror The Black Phone op 2 maart, kostuumdrama Mr. Malcolm’s List op 14 maart en misdaadthriller The Outfit op 18 maart. Vandaag, op dinsdag 21 maart, was het tijd voor Resurrection.

Dit is de eerste keer dat je deze film zonder aanvullende kosten kunt bekijken; eerder was hij al te streamen op TVOD-streamingdienst Pathé Thuis. Morgen volgt ook nog de angstaanjagende horrorfilm Smile, over een vloek die zorgt dat je overal griezelige glimlachen gaat zien en je je leven niet meer zeker bent.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op SkyShowtime elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op SkyShowtime zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

Er was eens een vrouw genaamd Margaret die haar leven volledig onder controle had. Ze was gedisciplineerd en op haar hoede, wat haar sterk en succesvol maakte. Daardoor wist ze haar dochter Abbie helemaal in haar eentje groot te brengen. Binnenkort gaat Abbie, volledig zoals gepland, naar een vooraanstaande universiteit. Alles was onder controle tot David, een schim uit haar verleden, ten tonele verschijnt.

TitelResurrection
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 41 minuten
TaalEngels
CategorieThriller, Drama
RegisseurAndrew Semans
CastRebecca Hall, Grace Kaufman, Michael Esper, Tim Roth

Synopsis: SkyShowtime

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.