Keiharde actiethriller ‘Repeater’ is nu online te zien bij Pathé Thuis

Fans van keiharde actiefilms, opgelet! Op Pathé Thuis is vandaag de thriller Repeater verschenen, over een huurmoordenaar die het na een mislukte klus moet opnemen tegen zijn collega-moordenaars. Een echte aanrader voor de fans!

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Hier gaat de actiefilm ‘Repeater’ over

Het motto van huurmoordenaar Smith? Vind. Dood. Herhaal. Naar die woorden leeft hij al enkele jaren, maar dan zet een mislukte klus in Colombia alles op zijn kop. Hierdoor wordt hij gedwongen een open contract met hoge inzet aan te nemen. Smiths nieuwste doelwit is hacker-activist Rousseau. Om hem te pakken te krijgen moet hij het echter opnemen tegen concurrerende huurmoordenaars, lokale bendes én zijn eigen gewetenscrisis.

De hoofdrollen in deze actiefilm worden vertolkt door Paul Sidhu (Hustle Down), Kristanna Loken (Terminator 3: Rise of the Machines), Nick Moran (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1) en Gary Daniels (The Expendables). Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden om in de stemming te komen.

‘Repeater’ is nu te zien bij Pathé Thuis

In maart voegde Pathé Thuis al een hoop nieuwe films toe. Zo was het op 8 maart tijd voor horrorfilm M3GAN en is vanaf vandaag het Oscargenomineerde Triangle of Sadness te zien. Op het programma staan nog titels als Babylon met Margot Robbie en Brad Pitt en de Nederlandse thriller Faithfully Yours. Vandaag was het ook eindelijk tijd voor Repeater.

Op woensdag 15 maart voegde TVOD-streamingdienst Pathé Thuis de actiethriller toe aan haar aanbod. Vanaf dat moment kun je hem huren en kopen vanaf een prijs van €4,99. Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

Na een mislukte klus moet huurmoordenaar John Smith een riskant contract aangaan, met een hoge inzet. Ondertussen hebben rivaliserende huurmoordenaars het op hem gemunt.

TitelRepeater
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 40 minuten
TaalEngels
CategorieActie
RegisseurR. Ellis Frazier
CastPaul Sidhu, Kristanna Loken, Nick Moran, Gary Daniels

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.