Bryan en Sarah Baeumler zijn terug in seizoen 2 van ‘Renovation Island’ op discovery+

Ben jij fan van de familie Baeumler en hun renovatieprogramma? In de VS en Europa staat het bekend als Renovation Island en in Canada als Island of Bryan en de show blijkt erg populair onder kijkers. Nu is er goed nieuws, want seizoen 2 van ‘Renovation Island’ is begonnen bij discovery+! Sinds 20 april 2021 is er elke week een nieuwe aflevering van het programma te streamen bij Discovery’s video on demand-platform. Een week later verschijnen de afleveringen bij TLC op de televisie.

Waar gaat ‘Renovation Island’ over?

Bryan en Sarah Baeumler jagen hun grote droom na en nemen daarbij de gok van hun leven. Ze kopen een vervallen resort op een eiland in de Bahama’s dat ze binnen zes maanden moeten opknappen om rendabel te kunnen zijn. Samen met hun vier jonge kinderen laten ze alles achter om dit avontuur aan te gaan. Bryan is aannemer en weet dus wel hoe je een gebouw moet renoveren, maar een heel resort in zo’n korte tijd?

Toch konden ze de verleiding niet weerstaan toen ze het tijdens een vakantietrip te koop zagen staan. Bryan en Sarah raakten meteen verliefd op de prachtige stranden en heldere wateren. Maar nu ze zich er definitief vestigen, blijkt het resort toch wat meer gebreken te hebben dan ze in eerste instantie dachten. Termieten hebben grote delen aangevreten, leidingen blijken slecht aangelegd en de zwembaden zijn ook verre van gereed. Als dan ook nog het materiaal later arriveert dan gepland en regenstormen het eiland teisteren, slaat de stress toe. Toch zijn ze vastberaden om dit levensproject te laten slagen. Want een weg terug is er niet meer.

Tweede seizoen van ‘Renovation Island’ vanaf 20 april op discovery+ en vanaf 27 april op TLC

In het eerste seizoen van Renovation Island was al te zien dat het resort in slechtere staat was dan ze aanvankelijk dachten en inmiddels lopen ze flink achter op schema. Er is nu nog minder dan acht weken te gaan en er moeten nog complete onderkomens worden afgebouwd. De openingsdatum staat al vast en de eerste gasten hebben hun vluchten al geboekt, dus uitstel is niet meer mogelijk.

Gelukkig zijn Bryan en Sarah echte optimisten die niet snel van slag raken, al zullen ze ook in dit seizoen nog de nodige tegenslag te verwerken krijgen. Lukt het ze om binnen acht weken hun Caerula Mar Club te openen voor de eerste gasten? Of wordt hun tropische droom een pijnlijke nachtmerrie?

Neem vooral zelf alvast een kijkje via de rode knop bovenaan dit artikel. Heb je nog geen discovery+? Ga dan naar de aanmeldpagina en probeer de streamingdienst 7 dagen gratis uit voordat je €3.99 per maand of €39.99 per jaar betaalt. Tot 10 mei 2021 krijg je ook nog eens 50% korting op het eerste jaar van een jaarabonnement. Heel veel kijkplezier gewenst!

Meer informatie over het programma

Renovation Island (ook bekend als Island of Bryan in Canada) is een programma van de zender HGTV, één van de onderdelen van Discovery die op discovery+ te bewonderen zijn. Het realityprogramma voor de hele familie is in 2019 begonnen en krijgt op IMDb een 7.0 uit 179 stemmen. Inmiddels zijn er 22 afleveringen uitgezonden en is het derde seizoen al op komst in de Verenigde Staten. De makers van het programma zijn Bryan Baeumler en Frank Halbert.

Discovery+ in Nederland