Jeremy Renner schittert vanaf vandaag in de nieuwe serie ‘Rennervations’

Fans van Jeremy Renner hielden begin dit jaar hun hart vast toen bekend werd dat de Hawkeye-acteur een ernstig ongeluk had gehad. Hij kwam onder een sneeuwschuiver terecht, brak meer dan dertig botten en zal nog lang bezig zijn met de revalidatie, maar gelukkig is hij wel aan de betere hand. Daarom is het nu weer tijd voor goed nieuws rondom de Amerikaan: zijn gloednieuwe serie Rennervations is vanaf vandaag te zien op Disney+.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Marvel-acteur laat zich van een andere kant zien in ‘Rennervations’

In de vier afleveringen van de splinternieuwe docuserie Rennervations op Disney+ laat de Amerikaanse acteur zich van een hele andere kant zien: als weldoener en als doe-het-zelver. Jeremy Renner heeft een passie voor het renoveren van onbruikbare voertuigen en combineert dit met zijn wens iets terug te geven aan gemeenschappen over de hele wereld. Samen met een groep andere doe-het-zelvers én andere celebrities als Vanessa Hudgens en Anthony Mackie bouwt hij daarom oude voertuigen om tot iets nieuws waar mensen écht iets aan hebben. Zo wordt een bus een muziekstudio en een bestelwagen een mobiele waterzuiveringsinstallatie.

De serie neemt ons mee naar Reno en Chicago in de Verenigde Staten, Rajasthan in India en Caba San Lucas in Mexico. Met de serie heeft de Marvel-acteur niet alleen een grote impact gehad op anderen, het blijkt ook voor hem zelf een enorm grote steun in zijn herstel na zijn vreselijke ongeluk begin dit jaar. In het onderstaande statement laat Jeremy weten wat deze serie voor hem betekent:

🗣️ “Ik ben hier al vele jaren mee bezig. Ik begon in mijn eigen gemeenschap met het bouwen van voertuigen voor mensen een nood. Een paar jaar geleden dacht ik echter: hoe kan ik dit uitbreiden en een grotere impact hebben op een hele gemeenschappen? En dat is wat deze show doet. Dit is een van mijn grootste passies en het is een drijvende kracht in mijn herstel. Ik kan niet wachten totdat de wereld het ziet.”
– Jeremy Renner

‘Rennervations’ is nu te bingen op Disney+

De gloednieuwe documentaireserie is op woensdag 12 april verschenen. Disney+ heeft direct alle afleveringen live gezet (vier stuks), dus dat betekent dat het bingen kan beginnen. Uiteraard is dit niet de enige nieuwe titel die we deze maand mogen verwelkomen op Disney+. Zo is dit ook de maand waarin de live-actionverfilming Peter Pan & Wendy te zien zal zijn en verschijnen daarnaast series als Tiny Beautiful Things en The English.

Meer informatie over de serie

Rennervations is een serie waarin de passie van Jeremy Renner centraal staat voor het teruggeven aan gemeenschappen over de hele wereld door speciaal gebouwde voertuigen nieuw leven in te blazen zodat ze kunnen voldoen aan de behoeften van een gemeenschap. Achter de schermen is Jeremy een liefhebber van de bouw en hij is geïnteresseerd in de wereldwijde creatieve manieren van bouwen. Hij hoopt met deze vaardigheden levens te veranderen en anderen te inspireren hetzelfde te doen.

TitelRennervations
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieDocumentaire
CastJeremy Renner, Rory Millikin

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.