Nicolas Cage is een vampier in ‘Renfield’ (en je streamt de film nu)

Het hulpje van Graaf Dracula is de toxische relatie met zijn baas helemaal zat en probeert zich uit zijn greep te ontworstelen. Hoe dit gaat zie je in Renfield, een nieuwe horrorkomedie die nu eindelijk te streamen is. Pathé Thuis heeft hem vandaag aan het aanbod toegevoegd.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Een toxische relatie met Dracula in ‘Renfield’

In deze kruising tussen horror en komedie is Dracula’s trouwe dienaar, Renfield, het zat om vernederd te worden door zijn baas en steeds maar weer slachtoffers aan te leveren. Hij wil uit de schaduw van de Heer van het Duister stappen, maar hoe? Het blijkt nogal lastig te zijn om onder de ongezonde relatie met de narcistische Dracula uit te komen.

Renfield heeft hoofdrollen voor Nicholas Hoult (The Menu), Nicolas Cage en Awkwafina (Shang-Chi and the Legend of Ten Rings). De film werd geregisseerd door Chris McKay, die eerder films als The Lego Batman Movie en The Tomorrow War maakte. Over Renfield zijn kijkers erg enthousiast. De film wordt uniek, heel grappig en zeer vermakelijk genoemd.

‘Renfield’ staat nu op Pathé Thuis

Op woensdag 26 juli was het zover en voegde TVOD-streamingdienst Pathé Thuis de horrorkomedie toe aan het aanbod. Je kunt hem nu kopen, maar je kunt er ook voor kiezen om een aantal weken te wachten en de film dinsdag 8 augustus voor een lagere prijs te huren. Een abonnement is in ieder geval niet nodig voor het kijken van Renfield en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

Koop je de film bij Pathé Thuis, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

📺 Benieuwd naar alle verwachte titels? Je vindt een overzicht in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

In dit moderne griezelverhaal over Dracula’s trouwe dienaar speelt Nicholas Hoult de hoofdrol van Renfield, het gekwelde hulpje van de meest narcistische baas uit de geschiedenis, Dracula (Oscarwinnaar Nicolas Cage). Renfield wordt gedwongen om zijn meester van slachtoffers te voorzien en alles te doen wat van hem gevraagd wordt, hoe vernederend dat ook is. Maar na eeuwenlange dienstbaarheid wil Renfield weleens zien wat het leven buiten de schaduw van de Heer van het Duister te bieden heeft. Alleen weet hij niet zo goed hoe hij uit die ongezonde relatie moet komen.

TitelRenfield
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 34 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie, Horror
RegisseurChris McKay
CastNicolas Cage, Nicholas Hoult, Awkwafina, Ben Schwartz, Adrian Martinez

Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.