Deze splinternieuwe serie is perfect voor fans van ‘Bridgerton’

Misschien zit je op dit moment, net als vele anderen, met smart te wachten op de komst van het derde seizoen van Bridgerton. In de tussentijd kun je dan met een ándere serie aan de slag. Op Disney+ kijk je nu naar Renegade Nell en deze reeks is perfect voor fans van kostuumdrama’s.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Dit is het verhaal van ‘Renegade Nell’

Renegade Nell duikt in het verleden; we vertrekken naar het jaar 1705, om precies te zijn. Hier worden we geïntroduceerd in het verhaal van Nell Jackson. Zij keert na de oorlog terug naar Tottenham. Niemand weet dat ze bovennatuurlijke vechtkunsten geleerd heeft tijdens haar afwezigheid. Als ze na een ruzie met de zoon van de plaatselijke landheer vals beschuldigd wordt van moord, wordt ze gedwongen tot een leven als struikrover.

Haar krachten zijn echter niet onopgemerkt gebleven, en ze wordt door de graaf van Poynton ingeschakeld om mee te werken aan een complot tegen de koningin van Engeland… Benieuwd? Hieronder bekijk je de trailer.

Serie is nu compleet te bingen op Disney+

De serie is sinds eind vorige week te zien op Disney+. Op vrijdag 29 maart voegde de streamingdienst alle afleveringen toe aan het aanbod. Je kunt dus direct aan het bingen slaan, want het zijn maar liefst acht afleveringen.

Wil je weten welke films en series er nog meer naar de streamingdienst komen? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Meer informatie over ‘Renegade Nell’

Nell Jackson, een struikrover met superkrachten, ontdekt een complot tegen de koningin van Engeland.

TitelRenegade Nell
Jaar2024
SoortSerie
Duur8 afleveringen
TaalEngels
CategorieDrama, Fantasy, Actie
RegisseurSally Wainwright
CastLouisa Harland, Frank Dillane, Bo Bragason, Florence Keen, Jake Dunn, Alice Kremelberg

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.