Nostalgie! De Reddertjes (1977) zijn nu te zien op Disney+

Disney+ abonnees mogen zich opmaken voor een fantastische februarimaand, want mede door de lancering van Disney+ Star komen er maar liefst 326 nieuwe films en series op Disney+ in februari 2021. Het overgrote merendeel hiervan verschijnt met de komst van Star op 23 februari, maar er zijn nog een paar andere titels die over de maand verspreid worden toegevoegd. Zo springt direct de komst van de film De Reddertjes uit 1977 in het oog, een heerlijke film bomvol jeugdsentiment voor veel leden van Disney’s video on demand-platform. Vanaf 26 februari 2021 is de film te streamen.

De Reddertjes (The Rescuers) op Disney+ in Nederland

Vanaf vrijdag 26 februari 2021 is De Reddertjes op Disney+ te zien in Nederland. Let wel op, want binnenkort komt er een prijsverhoging aan bij Disney+. Het is nu je laatste kans om nog een abonnement op de streamingdienst te nemen voor de oude en verlaagde prijs, waarmee je 22% bespaart op je abonnementskosten. Meer hierover vind je in het artikel over de prijs na de lancering van Disney+ Star.

Wanneer komt De Reddertjes op Disney+?

Vanaf vrijdag 26 februari 2021 is de film De Reddertjes te zien op Disney+ in Nederland.

Waar gaat De Reddertjes over?

Twee muizen van de Hulp- en Redvereniging gaan op zoek naar een klein meisje dat ontvoerd is door gewetenloze schatgravers.

Kun je De Reddertjes gratis online kijken?

Om naar deze nieuwe film van Disney te kijken, heb je een abonnement op Disney+ nodig. Lees meer over de prijs van een abonnement via de pagina wat kost Disney+.

→ Alles van Disney vind je ook hier

Verhaal van De Reddertjes

Wanneer een fles met een smeekbede om hulp van een klein meisje genaamd Penny zijn weg vindt naar de Hulp- en Redvereniging, een muizenorganisatie in de kelder van het gebouw van de Verenigde Naties gewijd aan de redding en het welzijn van iedereen in nood, is het aan de dappere muis Miss Bianca en haar uitverkoren partner, de verlegen conciërge Bernard, om het meisje te redden.

Op zoek naar aanwijzingen in Penny’s huis in het Morningside Weeshuis in New York City, ontdekken de twee muizen dat het meisje is ontvoerd door de kwaadaardige pandjesbazin Madame Medusa en haar metgezel Mr. Snoops. Op de rug van Orville de albatros, reizen Miss Bianca en Bernard naar de angstaanjagend sombere Devil’s Bayou waar ze de schokkende waarheid ontdekken: het onschuldige jonge meisje wordt naar beneden gedwongen in een gevaarlijke, donkere ondergrondse piratengrot waar ze het Duivelsoog moet vinden, ’s werelds grootste diamant en Madame Medusa’s grootste obsessie.

Voordat ze veilig naar huis kunnen terugkeren, moeten juffrouw Bianca, Bernard en Penny de strijd aangaan met Madame Medusa’s twee woeste alligators Brutus en Nero met de hulp van Ellie Mae en Evinrude de libel, maar ook de woeste getijden in de verschrikkelijke piratengrot zien te overleven.

Details van de film

Titel: De Reddertjes
Soort: Film
Jaar: 1977
Duur: 1 uur en 17 minuten
Categorie: Animatie, Avontuur, Komedie
Regisseurs: John Lounsbery, Wolfgang Reitherman, Art Stevens
Schrijvers: Margery Sharp, Larry Clemmons, Ken Anderson
Cast: Bob Newhart, Eva Gabor, Geraldine Page
IMDb: 6.9 uit 58.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Disney+

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅