Waar kun je de film ‘Red, White and Royal Blue’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Red, White and Royal Blue (2023) online kijken kunnen. In deze splinternieuwe film, gebaseerd op de TikTok-bestseller van Casey McQuiston, worden de prins van Engeland en de First Son van de Verenigde Staten verliefd. Hieronder geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, Viaplay, HBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Red, White and Royal Blue’ (2023) online kijken?

Red, White and Royal Blue ging op vrijdag 11 augustus in première. Hieronder lees je precies hoe het zit met het streamen van de film per videodienst in Nederland.

Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Red, White and Royal Blue bij Amazon Prime Video in Nederland. De film is daar sinds vrijdag 11 augustus te zien. En meld je je nu aan, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
⛔️ Disney+Ook de streamingdienst van The Walt Disney Company heeft Red, White and Royal Blue helaas niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze film jammer genoeg niet zien.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal van ‘Red, White and Royal Blue’ (2023)

Alex Claremont-Diaz (Taylor Zakhar Perez), de zoon van de eerste presidente van de Verenigde Staten (Uma Thurman), en prins Henry van Groot-Brittannië (Nicholas Galitzine) hebben veel gemeen: verbluffende looks, onweerstaanbare charme, internationale populariteit… en een totale minachting voor elkaar. Gescheiden door een oceaan is hun langdurige vete nooit echt een probleem geweest, totdat een rampzalige – en zeer publieke – confrontatie tijdens een koninklijk evenement voer wordt voor de roddelpers en een potentiële wig drijft tussen de Amerikaanse en Britse betrekkingen op het slechtst mogelijke moment.

Om de schade te beperken, dwingen hun machtige families en begeleiders de twee rivalen in een geënsceneerde “wapenstilstand”. Maar als de ijzige relatie van Alex en Henry onverwacht begint te ontdooien tot een voorzichtige vriendschap, leidt de wrijving die tussen hen bestond tot iets dat dieper gaat dan ze ooit hadden verwacht.

Red, White, & Royal Blue - Official Trailer | Prime Video

Streaming informatie over de film

TitelRed, White and Royal Blue
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 58 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie, Romantiek
RegisseurMatthew López
CastJemma Redgrave, Thomas Flynn, Bridget Benstead, Nicholas Galitzine, Ellie Bamber, Taylor Zakhar Perez, Rachel Hilson, Uma Thurman, Sarah Shahi, Annabella King, Aneesh Sheth, Akshay Khanna

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.