Er komt een keiharde kerstfilm met Dwayne Johnson en Chris Evans aan

De zon schijnt, het is bloedheet buiten en… we kunnen uitkijken naar een kerstfilm. Deze winter komt er een bikkelharde actiefilm met Dwayne Johnson, Chris Evans en J.K. Simmons aan die je helemaal in de kerstsferen brengt. De film heet Red One en komt na de bioscooprelease naar Amazon Prime Video.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Nieuwe kerstfilm met sterrencast aangekondigd

Kerst is in gevaar. De kerstman is namelijk ontvoerd en moet dus opgespoord worden, voordat het te laat is… Head of Security van de Noordpool Dwayne Johnson en huurmoordenaar Chris Evans moeten de handen ineenslaan om de grootste feestdag van het jaar te redden. Dit is het verhaal van Red One. Na Violent Night komt er dit jaar dus opnieuw een actierijke kerstfilm aan.

De regie ligt in handen van Jake Kasdan, die eerder Jumanji: Welcome to the Jungle en Jumanji: The Next Level. Naast de eerdergenoemde topacteurs doen ook Bonnie Hunt, Kiernan Shipka en Lucy Liu mee.

Wanneer verschijnt ‘Red One’ op Amazon Prime Video?

Nu ben je uiteraard benieuwd wanneer de nieuwe kerstfilm te zien zal zijn. Hij komt op 14 november naar het witte doek, maar het is nog niet bekend wanneer hij precies op Amazon Prime Video verschijnt. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail. Daarnaast volg je het laatste nieuws via onze website en social media-kanalen.

Meer nieuwe kerstfilms dit jaar

Uiteraard komen er dit jaar nog veel meer kerstfilms aan. Zo krijgt de Terrifier-reeks een heuse kersteditie, waarin Art the Clown rond de feestdagen aan het moorden slaat. Deze film verschijnt op 31 oktober op het witte doek. Netflix kondigt op zijn beurt na Falling for Christmas opnieuw een kerstfilm met Lindsay Lohan aan. Wanneer die film precies verschijnt, is nog niet bekend.

Benieuwd naar alle kerstfilms en -series die je nu al kunt kijken? Op Streamwijzer is het complete aanbod van de streamingdiensten in Nederland te vinden. In de tabellen vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen en welke titels je allemaal waar kunt kijken.


Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.