Nieuwe Scandinavische thriller Red Dot staat nu op Netflix

Netflix komt binnenkort met een gloednieuwe Scandinavische thriller van eigen makelaardij: de Zweedse film Red Dot (2021). De film gaat over een koppel dat op een skitrektocht moet vluchten voor hun leven voor een onbekende schutter. Hieronder bekijk je de gloednieuwe trailer van de nieuwe film op Netflix en vind je meer informatie over het verhaal.

Red Dot (2021) op Netflix in Nederland

Er worden weer heel veel nieuwe films en series op Netflix in februari 2021 verwacht, waaronder het achtste en laatste seizoen van Homeland, seizoen 5 van Outlander, seizoen 1-2 van New Amsterdam en de derde film van To All The Boys, getiteld Always and Forever. Dit goede nieuws komt nadat we al een fantastische eerste maand van het jaar hebben gehad met onder andere het elfde en laatste seizoen van Modern Family en seizoen 8B van Suits. Ten slotte zal natuurlijk de spannende nieuwe Netflix Original-film Red Dot, de nieuwste Scandinavische thriller van de streamingdienst, verschijnen op 11 februari 2021. Hieronder lees je waar de film over gaat en bekijk je de gloednieuwe trailer.

Verhaal

Een stel maakt een skitrektocht om hun huwelijk nieuw leven in te blazen, maar moet in de meedogenloze wildernis vluchten voor hun leven voor een onbekende schutter.

Trailer


Details van de film

Titel: Red Dot
Soort: Film
Jaar: 2021
Duur: 1 uur en 25 minuten
Categorie: Thriller, Drama
Regisseur: Alain Darborg
Schrijvers: Alain Darborg, Per Dickson
Cast: Johannes Kuhnke, Nanna Blondell, Anastasios Soulis

Het volledige aanbod van films en series op Netflix vind je bij de pagina Netflix aanbod.