In seizoen 3 van ‘Jaimie: In The Vaes Lane’ voel je haar pijn, liefde en wilskracht

Jaimie Vaes is terug met alweer een derde seizoen van haar eigen realityserie Jaimie: In The Vaes Lane op discovery+. Na een ontzettend tumultueus jaar, verwachten trouwe volgers van haar programma eindelijk een dieper inkijkje in haar belevenissen van alle verontrustende berichten en beelden in de media rondom haar (inmiddels ex-)relatie met Lil’ Kleine. Wij mochten alvast een kijkje nemen bij de eerste aflevering en laten je in onze recensie weten wat we ervan vonden.

Seizoen 3 van ‘Jaimie: In The Vaes Lane’ op discovery+: een persoonlijk inkijkje in haar kant van alle verhalen in de media

De eerste nieuwe aflevering, die aanstaande vrijdag (24 juni) in première gaat, valt gelijk met de deur in huis bij Jaimie. De dozen zijn ingepakt, want ze verlaat Nederland om naar “haar eilandje” te verhuizen: Ibiza. Tegelijkertijd treft ze voorbereidingen voor haar interview bij Khalid & Sophie, waar ze voor het eerst zal reageren op de spraakmakende en gewelddadige beelden die in de media opdoken. Ze refereert al naar Lil’ Kleine (rapper en voormalig partner, echte naam: Jorik Scholten) als “mijn ex” en legt uit bij Khalid in de uitzending plaats te nemen omdat ze zich goed bij hem voelt.

We krijgen, zoals we gewend zijn van Jaimie: In The Vaes Lane, weer een erg persoonlijk inkijkje in haar eigen kant van alle verhalen die we in de media zien verschijnen. Ze toont haar spanning, maar is blij om het eerlijke verhaal te kunnen delen en misschien hiermee ook iets voor andere vrouwen in haar situatie te kunnen betekenen. Dat dat is gelukt, blijkt uit de DMs die ze binnenkrijgt tijdens het wijntje na de opnames. Meerdere vrouwen voelen zich gesteund en Jaimie ervaart dit als een hele belangrijke stap in een nieuwe richting voor haar leven.

Jaimie’s toekomstplannen vormen een rode draad door de nieuwe afleveringen. Ze is van plan om tot oktober op Ibiza blijven en daarna te kijken wat ze wil. “Misschien wordt het LA, misschien wordt het Bali.” Daarnaast volgen we haar plan om DJ te worden, waar ze hard voor wil werken en ook hulp van vrienden bij krijgt. Ze deelt opnieuw haar gevoelens met de camera, want eigenlijk vindt ze het best een spannend proces: “Ik ben wel bang om af te gaan als DJ ja, dus ik wil het wel goed doen.” Eind van de zomer wil ze ergens optreden en er lijkt zelfs al een planning klaar te liggen, maar: “De rest van de aanvragen houd ik nog even voor me.”

In de categorie ‘dingen die nooit zullen veranderen’ krijgen we natuurlijk weer bijzondere schoonheidsbehandelingen te zien, geniet Jaimie van gezellige etentjes met vrienden en zijn natuurlijk ook Koen Kardashian en Estelle Cruijff weer van de partij. Wie wél verandert is haar prachtige zoontje Lío, die we op zien groeien tot een grote jongen door de verschillende seizoenen van de serie heen.

Je voelt door de camera heen de pijn die Jaimie de laatste maanden heeft moeten doorstaan, de liefde die ze heeft voor haar vrienden & familie en de wilskracht om aan een mooie toekomst voor haar en Lío te werken. We raden je zeker aan om zelf een kijkje te nemen bij het nieuwe seizoen van Jaimie: In The Vaes Lane. Of je nou dol bent op haar persoonlijkheid, je gesteund voelt door haar aangrijpende verhaal & coping mechanism of graag meer te weten zou willen komen over wat er achter de camera’s gebeurt. Alvast heel veel kijkplezier gewenst!

Waar en sinds wanneer is ‘Jaimie: In The Vaes Lane’ online te zien?

Vandaag werd door discovery+ aangekondigd dat de streamingdienst de gloednieuwe set afleveringen van de realityserie van Jaimie Vaes zou lanceren op vrijdag 24 juni 2022. Aflevering 1 is direct vanaf die dag te zien, waarna elke week op vrijdag om 00:00 uur ’s nachts een nieuwe episode online verschijnt. Het betreft een Original realityserie van de streamingdienst, wat betekent dat hij niet op concurrerende video on demand-platforms als Netflix, Disney+, Amazon Prime Video of Videoland te zien is of zal zijn.

De prijs van een discovery+ abonnement is €3,99 per maand of €39,99 per jaar voor toegang tot de volledige Entertainment catalogus. De eerste 7 dagen zijn echter gratis voor nieuwe abonnees. Als je ook toegang wilt krijgen tot de sportsectie met onder andere wielrennen (Giro d’Italia 2022 momenteel), UFC, Grand Slam Tennis (op dit moment Roland Garros) en meer evenementen, dan is de totale prijs van een lidmaatschap €5,99 p/m of €59,99 p/j.

Verhaal en informatie van de serie

De wereld van Jaimie Vaes stond begin 2022 totaal op z’n kop toen de camerabeelden van een incident met haar ex naar buiten kwamen. Maar na een roerige periode die volgde, pakt ze haar leven weer met frisse moed op. In het derde seizoen van Jaimie: In The Vaes Lane op discovery+ zien we hoe Jaimie het heft in eigen handen neemt en verder bouwt aan een mooi leven voor haar en zoontje Lío.

Jaimie vertelt in haar eigen realityserie nog uitgebreider haar kant van het verhaal en wat er zich sindsdien allemaal heeft afgespeeld. De voorgevallen kwesties met haar ex zijn zwaar geweest voor Jaimie, gelukkig stonden haar moeder en tal van lieve vrienden altijd voor haar klaar. Trouwe vriendinnen zoals Estelle Cruijff bieden steun bij haar ‘wederopbouw’. Jaimie gaat weer in haar kracht staan en viert dit in haar nieuwe seizoen zoals alleen zij dat kan.

TitelJaimie: In The Vaes Lane
SoortSerie
Jaar2021-
TaalNederlands
Duur3 seizoenen
CategorieReality
KijkenBekijk direct bij discovery+

Synopsis: discovery+ via Warner Bros. Discovery