Recensie ‘Elettra Lamborghini’ op discovery+: de weg naar het huwelijk van de Italiaanse vrouw van Afrojack

Op 17 mei 2021 werd de geliefde en wereldberoemde Elettra Lamborghini 27 jaar oud. Haar realityserie bij discovery+ is één van de meest bekeken programma’s bij de streamingdienst, dus het leek ons leuk om eens een kijkje te nemen en te vertellen wat wij van het programma over de Italiaanse vrouw van de Nederlandse DJ Afrojack vinden. In onze recensie lees je alles over de weg naar het huwelijk van de Italiaanse schone. Op het moment van schrijven zijn er 8 afleveringen van het programma te zien bij discovery+ in Nederland.

Recensie | Realityserie ‘Elettra Lamborghini’ op discovery+

Op 1 april 2021 was het dan eindelijk zo ver: we kwamen te weten wie Elettra Lamborghini is! Deze kersverse echtgenote van DJ Afrojack geeft namelijk een inkijkje in haar leven in de gelijknamige realityserie. We volgen de kersverse echtgenote van dj Afrojack op de voet. Het paar trouwde afgelopen zomer.

In de serie zien we onder meer de aanloop met alle voorbereidingen daar naartoe, inclusief het spectaculaire driedaagse vrijgezellenfeest. Het is natuurlijk ook niet zomaar een stel. Hij is een van de bekendste dj’s ter wereld en zij een populaire, zangeres, flamboyante tv-persoonlijkheid, invloedrijke influencer én toevallig ook nog eens de kleindochter van de grondlegger van het beroemde, peperdure automerk.

Kleindochter van Ferruccio Lamborghini leeft in weelde

Iedereen die de achternaam van Elettra te horen krijgt, denkt natuurlijk direct aan de sportwagens van het wereldberoemde automerk. Ze is dan ook de kleindochter van de grondlegger Ferruccio Lamborghini en heeft overduidelijk nooit de eindjes bij elkaar hoeven knopen aan het eind van de maand. Elettra straalt rijkdom uit en geniet zichtbaar van het royale leven dat ze vanuit haar familie mee heeft gekregen.

Dat is iets waar je je tijdens het kijken van de serie aan kunt storen, maar ook juist hetgeen wat de realityshow interessant maakt. Van The Real Housewives of Beverly Hills tot Keeping Up With the Kardashians: de rol van geld doet deze programma’s een interesse (en misschien zelfs verlangen) wekken naar het leven van degene over wie de serie gaat. Een extra pluspunt bij deze serie is overigens dat we door de levensstijl van Elettra een heel scala aan waanzinnige beelden van het prachtige land Italië voorgeschoteld krijgen.

Inkijkje in de dagelijkse problemen en gedachtes van Elettra

Of het te maken heeft met haar levensstijl of met haar karakter, kunnen we je niet vertellen. Maar één ding dat zeker is, is dat Elettra niet op haar mondje is gevallen. In open, persoonlijke en vooral veelal grappige tussenstukjes vertelt ze in een gezellig ingerichte interviewruimte wat ze in haar dagelijks leven meemaakt. Zo vertelt ze dat ze stylist, ontwerpster en zangeres is en laat ze weten hoe haar productiedagen en repetities eruit zien. Maar ook zien we hoe ze graag zelf het huishouden doet en liever geen professionals hiervoor inhuurt.

Toch passeren ook moeilijke scènes en krijgen we onder andere het tragische nieuws mee dat haar geliefde paar Lolita overlijdt. We maken kennis met het meisje Elettra achter de wereldberoemde vrouw Lamborghini en dat is een unieke en bijzondere belevenis voor wie houdt van glamoureuze realityprogramma’s.

Onmiskenbare vergelijking met de Nederlandse Jaimie en haar documentaire ‘In The Vaes Lane’

Waarschijnlijk heb je al wel eens gehoord van of gekeken naar de Nederlandse discovery+ Original-realityserie Jaimie: In The Vaes Lane. In dit uiterst populaire programma op discovery+, waarvan het tweede seizoen op 15 juli 2021 van start zal gaan en waarover we eerder al een recensie schreven, maken we kennis met Jaimie Vaes op haar weg naar het huwelijk met de artiest Lil’ Kleine (Jorik Scholten).

Wie beide programma’s heeft gezien, herkent ontzettend veel gelijkenissen. Zo draaien beide programma’s om een persoonlijk inkijkje in een glamoureus leven van de vrouw van een bekende artiest met een flinke dosis humor, zijn ze allebei recent opgenomen in coronatijd en werken allebei toe naar een bruiloft. Als jij van dit genre houdt en slechts één van beide programma’s hebt bekeken, dan raden wij je zeker aan om ook eens de andere te checken.

Elettra Lamborghini vrouw Afrojack Discovery Plus
Beeld: Discovery

Neem zelf een kijkje bij de realityserie van Elettra Lamborghini op discovery+

Momenteel kun je genieten van maar liefst 8 afleveringen van de realityserie Elettra Lamborghini op discovery+. Je kunt gerust zelf eens een kijkje nemen door via de groene knop hieronder een abonnement op discovery+ te nemen. Hiervoor kun je altijd 7 dagen gratis uitproberen of het wat voor jou is. Vooral als je Jaimie: In The Vaes Lane al hebt gekeken, denken wij dat Elettra Lamborghini wat voor jou is. Alvast heel veel kijkplezier gewenst!

Meer nieuws en informatie over discovery+

Benieuwd wat er op dit moment allemaal te zien is op discovery+? Het volledige aanbod van programma’s en exclusieve series vind je op de pagina met het complete discovery+ aanbod. Sluit je ook vooral aan bij de discovery+ Facebook groep om kijktips met elkaar uit te wisselen en gezellig na te praten over je favoriete programma’s.

Discovery+ in Nederland