Recensie: realityserie ‘Daddy Dave’ over Dave Roelvink als kersverse vader op discovery+

Vanaf vandaag is de gloednieuwe realityserie ‘Daddy Dave’ met Dave Roelvink als kersverse vader exclusief te zien op de streamingdienst discovery+. Elke week komt er op donderdag een nieuwe aflevering online, te beginnen met “De plicht roept” op 3 maart 2022. Wij namen alvast een kijkje. In dit artikel vind je onze recensie.

Recensie: realityserie ‘Daddy Dave’ met Dave Roelvink op discovery+

Als je denkt aan Dave Roelvink, wat zijn dan de eerste beelden die in je opkomen? Waarschijnlijk flitsen krantenkoppen over gelekte sekstapes, diefstallen en rijden onder invloed door je hoofd. Maar ook Dave moest ooit eens volwassen gaan worden. En dat begon in de lente van 2021 met de bekendmaking dat zijn vriendin Jazzlyn zwanger was. De streamingdienst discovery+ besloot er een realityserie over te maken met Dave als kersverse vader.

Bij de start van het programma nemen we direct plaats in de auto, terwijl Dave en Jazzlyn arriveren in het ziekenhuis. Een zware bevalling van maar liefst 36 (!) uur volgt waarin aanstaande ‘Daddy Dave’ en zijn vriendin ons tussendoor updates geven over de voortgang. Wat volgt is een hartverwarmend inkijkje in de gloednieuwe familie. Dave is vader geworden van een jongetje—Dean—en kan zijn geluk niet op. Hij beschrijft het als een “explosie in zijn lichaam”. De jonge Roelvink is nu écht zijn wilde haren kwijt.

Daddy Dave bevestigt in deze nieuwe realityserie dat zijn leven 180 graden gedraaid is. Alleen zijn humor, aanstekelijke lach en ondeugende blik zal hij natuurlijk niet verliezen. Alle familieleden, inclusief vader Dries en broer Donny, nemen plaats op de biechtstoel en het geluk van de familie-uitbreiding spat er vanaf. En natuurlijk vertelt Dave zelf ook alles over de uitdagingen van zijn nieuwe leven. We waren al fan van hem door zijn ijzersterke deelname aan het Videoland-programma Special Forces VIPS door zijn tomeloze inzet en bijzondere teammentaliteit, maar ook zijn eigen realityserie wordt nu ongetwijfeld aan onze wekelijks kijklijst toegevoegd.

Bekijk alvast de trailer

Je kunt alvast een idee krijgen van deze nieuwe serie door de trailer te bekijken. Die werd namelijk tegelijkertijd met de bekendmaking van de realityserie al via YouTube door discovery+ gedeeld. Kijk hem nu hieronder.

Vanaf 3 maart is elke week een aflevering van ‘Daddy Dave’ exclusief op discovery+ te zien

Ben je nu ook benieuwd naar dit nieuwe realityprogramma van Dave Roelvink? Dan kun je zelf een kijkje nemen. Daddy Dave is wekelijks hier op de officiële website van discovery+ te zien, waar elke donderdag een nieuwe aflevering online verschijnt om 00:00 uur ’s nachts.

Je kunt een abonnement 7 dagen gratis uitproberen, waarna je €3,99 per maand betaalt (of €5,99 wanneer je ook toegang wilt krijgen tot de sportcontent, waaronder UFC, tennis, Formule E en meer). Ook is er een jaarabonnement beschikbaar tegen ruim 16% korting voor €39,99 / €59,99 per jaar. Dat is omgerekend €3,33 / €5,00 per maand. Veel kijkplezier!