In het kort: recensie ‘The Book of Boba Fett’ op Disney+

Disney+ kwam vandaag met een gloednieuwe Star Wars-serie: The Book of Boba Fett. De eerste aflevering is nu al te zien en elke week komt op woensdag een nieuwe episode online. In onze korte recensie laten we hier weten wat we tot nu toe van TBOBF vinden.

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Korte recensie van Star Wars-serie ‘The Book of Boba Fett’ op Disney+

We houden onze eerste indruk kort, want er is op het moment van schrijven nog maar één aflevering van The Book of Boba Fett op Disney+ te zien. We trappen direct af met een aflevering vol spanning, sensatie en een flinke dosis actie. Wel moet je goed op blijven letten om tussen de flashbacks het overzicht van de tijdlijn te bewaren. Temuera Morrison (Boba Fett) is nu al een fantastische hoofdrolspeler die zijn karakter doet schitteren, maar ook zijn actiescènes zij aan zij met Ming-Na Wen (Fennec Shand) zijn formidabel.

Amerikaanse media schatten dat Disney weer diep in de buidel heeft getast in een poging om het succes van The Mandalorian te evenaren: waarschijnlijk heeft TBOBF ongeveer een gelijk budget van $100 miljoen voor seizoen 1. Dat is aan alles te zien. We kunnen weer genieten van de waanzinnige kostuums die we uit Mando gewend zijn, maar er komen ook veel sensationele special effects voorbij. Ga direct naar The Book of Boba Fett op de officiële website van Disney+ om zelf een kijkje te nemen.

Dit vonden kijkers van de eerste aflevering van ‘The Book of Boba Fett’ op Disney+

Al uren voor de release van de eerste aflevering waren Star Wars-fans aan het refreshen in de hoop dat de episode snel online zou komen. De verwachtingen waren hoog, maar zijn die ook waargemaakt?

De eerste reacties zijn enorm positief. Hieronder vind je een greep uit de tweets die fans van het eerste uur deelden na het kijken van aflevering 1. Sommigen zeggen zelfs dat ze de start van de serie beter vinden dan bij The Mandalorian.

Nieuwe afleveringen komen elke woensdag om 09:00 uur ’s ochtends online

Seizoen 1 van The Book of Boba Fett zal in totaal 7 afleveringen tellen. Elke woensdag komt om 09:00 uur ’s ochtends Nederlandse tijd een nieuwe episode online met als startdatum 29 december 2021 en als einddatum 9 februari 2022. Hieronder vind je op welke dag je welke aflevering van het programma kunt verwachten. Veel kijkplezier!

AfleveringWeekdagDatumTijd
Chapter 1Woensdag29 december 202109:00 uur
Chapter 2Woensdag5 januari 202209:00 uur
Chapter 3Woensdag12 januari 202209:00 uur
Chapter 4Woensdag19 januari 202209:00 uur
Chapter 5Woensdag26 januari 202209:00 uur
Chapter 6Woensdag2 februari 202209:00 uur
Chapter 7Woensdag9 februari 202209:00 uur