Deze 5 realityprogramma’s met BN’ers zijn nu te zien op discovery+

Na een lange werkdag heb je soms gewoon zin om op de bank neer te ploffen en een programma te kijken waar je niet al te veel bij hoeft na te denken. En waarmee kan dat nou beter dan met een realityprogramma? In dit artikel hebben we 5 realityprogramma’s met BN’ers op een rijtje gezet waarmee je je zinnen goed kunt verzetten na een drukke dag. De programma’s zijn te vinden op discovery+.

5x Realityprogramma’s met BN’ers op discovery+ die je moet zien

5. Sex Tape (serie, 2 seizoenen)

Sex Tape Bobbi Eden Discovery Plus
Serie: Sex Tape (2021-) | Beeld: discovery+ via Warner Bros. Discovery

Samen met relatiedeskundige Jeremy Heshof duikt voormalig pornoactrice Bobbi Eden met bekende en minder bekende koppels de slaapkamer in. Per aflevering zien we drie stelletjes die de opdracht krijgen om hun leven te filmen, van de liefde tot de jaloezie en van de ruzies tot de seks. Vervolgens bespreken ze hun ‘sex tape’ samen. In onze recensie heb je al kunnen lezen dat dit programma ontzettend veelzijdig is: Bobbi en Jeremy zorgen samen voor een leerzame en grensverleggende omgeving.

4. Daddy Dave (serie, 1 seizoen)

@streamwijzer “Het lijkt mij dat je de schijtlucht niet overwint met een vleugje lavendel” 💩 — Serie: Daddy Dave | Beeld: Discovery — #daddydave #daveroelvink #vader #moeder #humor #grappig #discoveryplusnl ♬ origineel geluid – Streamwijzer 🍿

Dave Roelvink neemt ons in Daddy Dave mee in zijn leven als kersverse vader. De zoon van volkszanger Dries Roelvink heeft eindelijk zijn wilde haren van zich afgeschud en biedt ons een hartverwarmend inkijkje in zijn gloednieuwe familie. Van de 36 uur durende bevalling van vriendin Jazzlyn tot het hectische leven vol nieuwe verantwoordelijkheden dat op hem wacht; je kan het allemaal terugzien in dit realityprogramma.

3. Jaimie: In The Vaes Lane (serie, 3 seizoenen)

In februari 2021 werd het allereerste seizoen van Jaimie: In The Vaes Lane gelanceerd op discovery+. Er volgden nog twee seizoenen, waarin de ex van Lil’ Kleine ons meeneemt in haar leven. Jaimie Vaes heeft er inmiddels natuurlijk een bewogen jaar op zitten. In het nieuwste seizoen werkt ze aan haar ‘new beginnings’ en toont ze haar nieuwe vlam.

2. Kim & Koen Gaan Het Anders Doen (serie, 1 seizoen)

Kim Feenstra en Koen Kardashian gooien het roer om in hun realityprogramma Kim & Koen Gaan Het Anders Doen. Hierin ruilen ze het luxe, stadse leven vol glitter en glamour in voor een echt boerenbestaan in het mooie Twente. Ze laten zich onderdompelen in het leven op een boerderij in Usselo, maken kennis met nieuwe tradities en steken de handen uit de mouwen. Verwacht niet al te veel diepgang, maar geniet van het contrast tussen de ijdele randstedelingen en de Twentse boeren.

1. Daten Op Het Kamp: Harrie Zoekt Een Vrouw (serie, 1 seizoen)

@streamwijzer Zou Harrie Snijders aka HVK aka De Dekhengst weer zorgen voor drama, lust en gebroken harten of gaat hij écht op zoek naar ware liefde? ❤️‍🩹 — Serie: ‘Daten op het Kamp: Harrie zoekt een Vrouw’ | Beeld: discovery+ — #datenophetkampharriezoekteenvrouw #harriededekhengst #eotb #eotbdd #eotbdd2022 #exonthebeachdoubledutch #harriesnijders #discoveryplus ♬ original sound – Streamwijzer 🍿

Ex On The Beach-recordhouder Harrie Snijders gaat eindelijk op zoek naar een serieuze relatie in zijn eigen datingshow Daten op Het Kamp: Harrie Zoekt Een Vrouw. Zestien vrouwen gaan de strijd aan om het hart van de realityster én zijn hele familie voor zich te winnen. Want wie date met iemand op het kamp, date eigenlijk met het hele kamp. Discovery+ heeft misschien een beetje afgekeken bij De Bachelor, maar dit datingprogramma speelt zich wel af in Eindhoven op het kamp en is hierdoor ook wel weer origineel. Iedere donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering bij de streamingdienst.

Meer informatie over deze streamingdienst

Op Streamwijzer kun je altijd terecht voor het laatste nieuws over discovery+ en vind je het volledige aanbod van discovery+. Wil je ook andere liefhebbers van discovery+ ontmoeten om kijktips met elkaar uit te wisselen en inspiratie op te doen? Via de knop hieronder ga je direct naar de groep van discovery+ fans op Facebook.

Discovery+ in Nederland

Synopsissen: discovery+ via Warner Bros. Discovery

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.