Alle hoogtepunten van ‘B&B Vol Liefde’ komen voorbij in de podcast ‘Reality Check’

B&B Vol Liefde is terug! Fans van deze heerlijke show kunnen hun hart ophalen, want vanavond gaat eindelijk het derde seizoen van start. Heb je nou niet genoeg aan iedere week vijf afleveringen van een uur en wil je meer? Reality-experts Marissa, Till, Timo en Eva nemen iedere dag de hoogte- én dieptepunten van de nieuwste afleveringen met je door in hun podcast ‘Reality Check’.

Iedere dag een uitgebreide ‘B&B Vol Liefde’-nabespreking in ‘Reality Check’

Zit jij alweer helemaal klaar voor het splinternieuwe seizoen van B&B Vol Liefde? Opnieuw gaan acht B&B-eigenaren uit landen als Portugal, Frankrijk en België op zoek naar de ware liefde, en podcasthosts Timo Harmelink, Marissa van Loon, Eva Essers en Till Toxopeus zijn van plan om hier weer uitgebreid over te gaan kletsen. Zij trakteren je vanaf maandag 10 juli, de dag waarop de allereerste aflevering van het realityprogramma om 20:30 uur op RTL 4 verschijnt, iedere dag op een uitgebreide nabespreking.

Dit doen ze niet alleen, want ook andere B&B Vol Liefde-fans schuiven aan. Zo kunnen ook Marie Lotte Hagen en Nydia Voorthuizen van de DAMN HONEY-podcast, Stéphanie Hoogenberk van De Shitshow en actrice Carice van Houten uren praten over alle ongemakkelijke, hartverwarmende en ontroerende momenten.

‘Reality Check’ via alle podcastapps, extra lange aflevering zaterdag exclusief op Podimo

Je kunt naar Reality Check luisteren op al je favoriete podcastapps, zoals Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en natuurlijk Podimo. In ons artikel over de podcasts in het aanbod van Podimo praten we je bij over andere titels die er momenteel bij deze dienst te vinden zijn. Van de Zelfspodcast tot Man man man, de podcast en van De Juice Show tot Moorden in het Noorden.

De eerste aflevering van de Reality Check-podcast over dit seizoen van B&B Vol Liefde is vanmiddag rond 16:00 uur te beluisteren. Naast dagelijkse afleveringen kun je iedere zaterdag ook exclusief bij Podimo luisteren naar een extra lange terugblik op de week, mét een special guest die ook zeker wel wat te zeggen heeft over het onderwerp.

‘B&B Vol Liefde’ gaat vanavond van start op RTL4

Acht splinternieuwe B&B-eigenaren openen hun deuren voor ons in alweer het derde seizoen van B&B Vol Liefde. Je wil natuurlijk wel weten waar de hosts van Reality Check het precies over hebben en daarom kun je vanaf vanavond iedere werkdag terecht op RTL4 voor een gloednieuwe aflevering van het heerlijke realityprogramma. De afleveringen zijn ook vooruit te kijken via Videoland, waar nu al de eerste zes (!) afleveringen zijn verschenen.

Zeven weken lang kunnen we genieten van het datingprogramma. Goed om te weten: de laatste afleveringen verschijnen op zaterdag 26 augustus om 20:00 uur en op zondag 27 augustus om 20:00 uur. Het laatste weekend van augustus staat dus volledig in het teken van B&B Vol Liefde. De aflevering van zondag is de reünie, waarin we zien hoe het nu gaat met de deelnemers. Dit wordt gepresenteerd door Art Rooijakkers.


Afbeelding ter illustratie

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.