Juicy podcast ‘Reality Check’ reikt jaarlijkse awards uit

Het is weer tijd voor de jaarlijkse Reality Check awards, georganiseerd door de populaire podcast voor liefhebbers van reality tv. Op donderdag 29 december 2022 zal de speciale aflevering verschijnen, waarin prijzen worden uitgereikt in veertien categorieën. Daaronder vallen ook twee publieksprijzen.

Speciale eindejaaraflevering met prijzen voor elk pikant genre in reality tv van 2022

Een kritische vakjury bestaande uit Timo, Till en Marissa zal tijdens deze speciale eindejaarsaflevering de veertien awards uitreiken na een terugblik op het afgelopen reality tv-jaar. De verschillende categorieën voor de awards hebben veelal te maken met liefde, waaronder de beste zoen, de persoon die de liefde het meest verdient en de meeste horizontale gevoelens. Maar er zijn ook categorieën voor de meest eigenzinnige types en bizarre maar hilarische momenten, zoals knotsgekst, beste kok en meest spicyyyy. Drama is ook een belangrijk onderdeel van realitytelevisie, dus er zijn prijzen voor de meeste ruzie, meeste tranen, de beste break-up en het meest fake programma. Ten slotte krijgen ook het reality koppel van het jaar en de reality ster van het jaar nog een eigen prijs.

Twee publieksprijzen

Naast de bovenstaande prijzen van de uiterst strenge vakjury, mochten ook de luisteraars nog twee awards verdelen. Die publieksprijzen worden uitgereikt voor het slechtste en beste realityprogramma. Timo, Till en Marissa zullen daarna ook vooruitblikken naar het nieuwe jaar met verwachte (nieuwe seizoenen van) programma’s zoals De Bachelorette, B&B Vol Liefde, Echte Meisjes in de Jungle, Dream School en The Real Housewives of Dubai.

Hier gaat de podcast ‘Reality Check’ over

Timo, Marissa, Eva en Till zijn groot fans van reality tv en kunnen er geen genoeg van krijgen. Ze houden er dan ook ontzettend van om over de shows na te praten en zijn altijd op zoek naar de laatste spicy nieuwtjes op sociale media. Of je nu fan bent van Ex on the Beach of B&B Vol Liefde, bij de podcast ‘Reality Check’ met deze hosts ben je aan het juiste adres voor een ongegeneerd gesprek over alles wat de wereld van reality tv te bieden heeft. De afleveringen zijn te beluisteren via je favoriete podcastapps, waaronder Spotify, Apple Podcasts en Podimo.