Real Madrid – Atlético Madrid: live kijken op tv en online | 10 januari 2024 | Supercopa

Yes, het is weer tijd voor voetbal! En dit keer staat er een knaller van een match op het programma. Benieuwd wanneer en waar je Real Madrid – Atlético Madrid kunt kijken? Deze partij wordt gespeeld op woensdag 10 januari 2024 om 20:00 uur Nederlandse tijd in het stadion van de thuisploeg: het Estadio Santiago Bernabéu. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream de match kunt zien.

Real Madrid – Atlético Madrid online kijken: live stream op woensdag 10 januari 2024 om 20:00 uur

Hieronder hebben we per streamingdienst op een rijtje gezet of het mogelijk is om de match tussen het team uit Madrid en de tegenstanders uit Madrid te kijken. Deze wordt woensdag om 20:00 uur gespeeld. Je kunt de wedstrijd via de app kijken, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm.

Ziggo Sport➡️ Ga meteen naar Real Madrid – Atlético Madrid bij Ziggo Sport. Bij deze aanbieder wordt de wedstrijd in Nederland uitgezonden. Deze zender is ook beschikbaar via andere providers als KPNOdido en Canal Digitaal.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDit video on demand-platform biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ Prime VideoStreamingdienst Amazon Prime Video biedt in Nederland momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ ViaplayBij Viaplay kijk je veel sport, waaronder Formule 1, hockey, Premier League- en Bundesliga-voetbal en darts, maar momenteel zijn deze wedstrijden er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen als deze worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Opstellingen van Real Madrid en Atlético Madrid tijdens deze wedstrijd

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze wedstrijd. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen Real Madrid vs. Atlético Madrid staat woensdag om 20:00 uur Nederlandse tijd op de planning, dus we verwachten iets meer dan een uur ervoor te horen wie de basisspelers zijn.

⚪️ Opstelling Real Madrid: nog niet bekend

🔴 Opstelling Atlético Madrid: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting van Real Madrid vs. Atlético Madrid

Heb je de partij afgelopen woensdag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? De samenvatting van voetbalwedstrijden is vaak erna online te zien. De makkelijkste manier om deze te zoeken is door naar YouTube te gaan en ‘Real Madrid Atlético Madrid wedstrijd 10 januari 2024’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.