Wanneer komt ‘The Real Housewives of Amsterdam’ seizoen 2 op Videoland?

Het eerste seizoen van The Real Housewives of Amsterdam was een gigantisch succes en al snel waren alle dramatische verwikkelingen een geliefd onderwerp voor bij de koffietafel. Nu alle afleveringen te zien zijn, komt de vraag of er nog een vervolg komt natuurlijk naar boven. En wanneer komt The Real Housewives of Amsterdam seizoen 2 op Videoland? In dit artikel zetten we alles wat we tot nu toe weten op een rijtje.

Komt er een ‘The Real Housewives of Amsterdam’ seizoen 2?

Na allerlei internationale seizoenen van The Real Housewives was het op 24 november 2022 tijd voor een Nederlandse variant. Vanaf die datum werden we iedere donderdag getrakteerd op een nieuwe aflevering waarin we het leven van zeven Amsterdamse ‘housewives’ volgden. Maar komt er hierna ook een tweede seizoen?

Op dit moment is een nieuw seizoen van het populaire programma nog niet officieel bevestigd. Er werd eerder al gespeculeerd dat er nog minstens drie seizoenen zouden volgen, maar noch Videoland noch RTL heeft hier tot nu toe uitspraak over gedaan. We moeten de officiële berichtgeving dus nog even afwachten voordat we dit met zekerheid kunnen zeggen.

The Real Housewives of Amsterdam | Trailer | Nu te zien

Wanneer komt ‘The Real Housewives of Amsterdam’ seizoen 2 op Videoland?

Of en wanneer seizoen 2 op Videoland zal verschijnen, is op dit moment dus nog niet bekendgemaakt. Als de serie verlengd wordt zal het filmen nog wel even duren, dus we kunnen de eventuele nieuwe afleveringen waarschijnlijk pas in het najaar van 2023 (of later) verwachten. Uiteraard laten we het als eerste via je mail weten als een officiële releasedatum bekendgemaakt wordt of er meer informatie met ons wordt gedeeld.

Waar gaat het verhaal van ‘The Real Housewives of Amsterdam’ over?

De succesvolle en ondernemende vrouwen Cherry-Ann, Djamila Celina, Hella, Maria, Kimmylien, Sheila, en Susanna nemen je mee in hun extravagante leven vol glitter, glamour en gossip. Hun leven speelt zich af in de hogere sociale kringen van Amsterdam, waar een roddel of gerucht sneller rondgaat dan het licht. De dames nemen geen blad voor de mond en dat blijft niet zonder gevolgen, want zet zeven vrouwen uit de upperclass van Amsterdam aan één tafel en je krijgt gegarandeerd drama.

TitelThe Real Housewives of Amsterdam
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
GenreReality
CastCherry-Ann Person, Djamila Celina, Hella Huizinga, Kimmylien Nguyen, Sheila Bergeik, Susanna Klibansky, Maria Tailor

Veelgestelde vragen

  • Wanneer komt ‘The Real Housewives of Amsterdam’ seizoen 2 op Videoland?

    Op dit moment weten we nog niet of er een tweede seizoen van The Real Housewives of Amsterdam komt en zo ja, wanneer het dan verschijnt. Uiteraard laten wij de laatste nieuwtjes altijd weten via je mail.

  • Waar kun je ‘The Real Housewives of Amsterdam’ (2022) online kijken?

    The Real Housewives of Amsterdam is gemaakt door RTL en Videoland en is daarom enkel op deze streamingdienst te zien. We verwachten de serie niet op andere videodiensten als Netflix en HBO Max.


Synopsis: Videoland

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.