Wanneer komt ‘The Real Housewives of Amsterdam’ seizoen 2 op Videoland?

Het eerste seizoen van The Real Housewives of Amsterdam was een gigantisch succes en al snel waren alle dramatische verwikkelingen een geliefd onderwerp voor bij de koffietafel. Nu alle afleveringen te zien zijn, komt de vraag of er nog een vervolg komt natuurlijk naar boven. En wanneer komt The Real Housewives of Amsterdam seizoen 2 op Videoland? In dit artikel zetten we alles wat we tot nu toe weten op een rijtje.

Alles over ‘The Real Housewives of Amsterdam’ seizoen 2

In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over The Real Housewives of Amsterdam seizoen 2, zodat je alle up-to-date informatie op een rijtje hebt.

— Klik om te springen op deze pagina —
Komt er een The Real Housewives of Amsterdam seizoen 2?
📅 Wanneer komt seizoen 2?
🍿 Wat is het verhaal?

Komt er een ‘The Real Housewives of Amsterdam’ seizoen 2?

Na allerlei internationale seizoenen van The Real Housewives was het op 24 november 2022 tijd voor een Nederlandse variant. Vanaf die datum werden we iedere donderdag getrakteerd op een nieuwe aflevering waarin we het leven van zeven Amsterdamse ‘housewives’ volgden. Het seizoen zorgde voor een hoop drama en was erg spraakmakend. Maar komt er hierna ook een tweede seizoen?

Videoland kwam onlangs met goed nieuws en dat is dat The Real Housewives of Amsterdam inderdaad terugkeert. In het nieuwe seizoen zijn Cherry-Ann, Djamila, Hella, Kimmylien, Maria en Susanna er weer bij en worden ze bijgestaan door de gloednieuwe housewife Tamara.

Wanneer komt ‘The Real Housewives of Amsterdam’ seizoen 2 op Videoland?

We weten dus al dát er een nieuw seizoen op Videoland zal verschijnen en ook wanneer het komt. De eerste aflevering is op donderdag 26 oktober te zien. Vanaf dan kun je wekelijks genieten van een nieuwe episode.

Waar gaat het verhaal van ‘The Real Housewives of Amsterdam’ over?

De succesvolle en ondernemende vrouwen Cherry-Ann, Djamila Celina, Hella, Maria, Kimmylien, Sheila, en Susanna nemen je mee in hun extravagante leven vol glitter, glamour en gossip. Hun leven speelt zich af in de hogere sociale kringen van Amsterdam, waar een roddel of gerucht sneller rondgaat dan het licht. De dames nemen geen blad voor de mond en dat blijft niet zonder gevolgen, want zet zeven vrouwen uit de upperclass van Amsterdam aan één tafel en je krijgt gegarandeerd drama.

TitelThe Real Housewives of Amsterdam
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
GenreReality
CastCherry-Ann Person, Djamila Celina, Hella Huizinga, Kimmylien Nguyen, Sheila Bergeik, Susanna Klibansky, Maria Tailor

Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.