Real Madrid – Chelsea | Live stream Champions League wedstrijd 27 april 2021 21:00 uur

Het is alweer zo ver: de halve finales van de Champions League zijn van start! Aan de ene kant van het schema speelt Real Madrid tegen Chelsea en aan de andere kant strijden Paris Saint-Germain en Manchester City om de felbegeerde finaleplek. In dit artikel vind je hoe je vanuit Nederland of het buitenland de voetbalwedstrijd Real Madrid – Chelsea van dinsdag 27 april om 21:00 uur online kunt kijken met een live stream of later terug kunt kijken.

Online Real – Chelsea 2021 kijken vanuit Nederland

Inmiddels nemen steeds minder abonnees ook daadwerkelijk TV af, omdat het elke dag gebruikelijker wordt om online naar je favoriete uitzendingen te kijken. De ene aanbieder zorgt ervoor dat er een goede online kijkomgeving is, de andere heeft dit minder hoog in de lijst van focuspunten staan.

De streamingdienst NLZIET is een samenwerking van de grote Nederlandse zendergroepen RTL, NPO en Talpa TV, waardoor je naar allerlei televisiekanalen online kunt kijken. Je kunt dit een maand lang gratis uitproberen. In die tijd kun je dus ook de wedstrijd Real Madrid – Chelsea van dinsdag 27 april 2021 kijken.

NLZIET: Bij de streamingdienst NLZIET is Real Madrid – Chelsea online live te bekijken en zelfs tot 7 dagen terug te kijken. Ga direct naar Real Madrid – Chelsea op NLZIET. Je kunt nu een maand gratis kijken.

De wedstrijd zal niet te zien zijn in het aanbod van grote internationale film- en seriestreamingdiensten als Netflix, Disney+ of Amazon Prime Video en is daarnaast ook niet op de Nederlandse streamingdienst Videoland te bekijken. Wel kun je dus gratis en legaal live (en terug)kijken via NLZIET. Via de onderstaande groene knop kun je direct een (gratis proef)abonnement op NLZIET nemen.

Vanuit het buitenland met een VPN naar Real Madrid – Chelsea kijken

Woon je in het buitenland of ben je er tijdelijk en zou je graag naar Real Madrid – Chelsea kijken? Dan kan het zijn dat de uitzending door geografische restricties niet toegankelijk is voor jou. Dat is natuurlijk balen, maar gelukkig is het heel eenvoudig te verhelpen met een VPN (afkorting voor de term Virtual Private Network)—vertaald een virtueel privé netwerk.

Het is een soort programmaatje wat je op je computer installeert dat ervoor zorgt dat gegevens worden versleuteld. Hierdoor wordt je online privacy en de veiligheid van je data gewaarborgd en is het mogelijk om een ander locatiesignaal van je apparaat af te geven dan de daadwerkelijke locatie waar je je bevindt. Neem een goede VPN (lees hier uitleg en tips) en begin direct met het streamen van Real – Chelsea vanuit de locatie waar je je nu bevindt.

  1. Ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN voor maar €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op Nederland
  3. Ga direct naar Real Madrid – Chelsea bij NLZIET en begin met kijken! 🍿

Hoe laat begint de uitzending van de Champions League-wedstrijd Real Madrid – Chelsea (van 27 april 2021) op TV en op het internet?

Op dinsdag 27 april vanaf 21:00 uur is de wedstrijd te zien bij SBS 6. De planning duidt aan dat de uitzending om 23:00 uur op zijn einde is.

De zender SBS 6 is bij elke provider te zien op de televisie en doorgaans op het zesde kanaal. Hieronder vind je in het zenderoverzicht voor de grootste telecomaanbieders, zodat je direct vindt waar je Real – Chelsea vanavond om 21:00 uur op je televisie over online kunt bekijken.

De radio is ook een mogelijkheid

Mocht je liever willen luisteren dan kijken, dan zijn er ook opties voor jou. Voor wie het te spannend vindt om het beeld bij het geluid te hebben of, tegenovergesteld, het zelfs spannender vindt om volledig op de radiocommentator te vertrouwen, is er de radio. Veel luister- of kijkplezier gewenst met Real – Chelsea!