Dit vond Nederland van de hartverwarmende ‘B&B Vol Liefde’-reünie

Als RTL, Videoland en NLZIET één kijkcijferkanon mogen aanwijzen tijdens de zomer, dan lijkt het overduidelijk welk programma dat is: B&B Vol Liefde natuurlijk. Elke avond zat men op de bank om te genieten van maar liefst 33+ uur aan kijkplezier. Daar kwam vervolgens ook nog eens een reünie met alle deelnemers en gasten bovenop en de reacties van kijkers waren fantastisch.

→ Je kunt nu 14 dagen gratis naar alle programma’s, films en series op NLZIET kijken ✅

B&B Vol Liefde kende een onvoorstelbaar succesvol derde seizoen

Het derde seizoen van B&B Vol Liefde werd sinds maandag 10 juli iedere werkdag om 20:30 uur uitgezonden bij RTL 4. We volgden deze keer Joy (26) uit Spanje, Marian (69) uit Portugal, Walter (54) uit Frankrijk, Bram (30) uit Zweden, Debbie (62) uit Spanje, Leendert (69) uit België, Petri (60) uit Frankrijk en Martijn (47) uit Thailand.

Op het begin van dit seizoen was veelgehoord commentaar dat er veel excentrieke singles meededen aan het programma en dat Cupido amper raak leek te schieten, maar dat tweede argument werd gelukkig tegen het einde van het seizoen ontkracht. Zo was vooral de vraag of Joy, Bram, Debbie en Leendert nog samen waren met de liefde die ze (voorzichtig) hadden gevonden tijdens het seizoen.

📺 Benieuwd wat we tot nu toe weten van het aankomende seizoen in de koude maanden? Bekijk ons artikel met alles wat we nu weten over Winter Vol Liefde.

Kijkers hebben gezwijmeld bij de reünie

Let op voordat je verder leest, want je gaat in deze reacties spoilers vinden. Men heeft met ontzettend veel plezier gekeken naar de reünie dit weekend. Veelbesproken was natuurlijk het stelletje van Joy en Dani, maar ook Bram en Carolien maakten de tongen van kijkers los. Het hoogtepunt kwam echter tegen het einde van de aflevering, toen duidelijk werd dat publiekslievelingen Debbie en Paul nog samen zijn. Hieronder vind je een een greep uit de reacties van kijkers.

Kort overzicht: deze stellen zijn nog samen

Ben je het overzicht even kwijt? Shownieuws heeft gisterenavond samengevat wie van de B&B-eigenaren eigenlijk nog samen zijn met hun liefdes. Bekijk het in de onderstaande video.