Kijkers zijn laaiend enthousiast: Undercover seizoen 3 is na één aflevering al beter dan S2!

Seizoen 3 van Undercover is eindelijk in première gegaan bij Netflix en de eerste aflevering is onder luid gejuich van liefhebbers ontvangen. Hieronder zie je wat kijkers vonden van de ontmoeting van Ferry en Bob en de start van het nieuwe seizoen.

Dit vonden kijkers van de eerste aflevering van Undercover seizoen 3 op Netflix

De reacties op social media zijn overweldigend: iedereen is laaiend enthousiast over de komst van seizoen 3 van Undercover. Al van tevoren zat iedereen af te tellen tot de release om 21:10 uur, maar aflevering 1 leek helemaal niemand teleur te stellen. Er waren zelfs kijkers die aangaven dat seizoen 3 na één aflevering al beter is dan het hele tweede seizoen van de serie.

Uitzendschema: volgende afleveringen van Undercover komen wekelijks naar Netflix

Door de wekelijkse uitzending van een nieuwe aflevering, wordt een uitzendschema van 8 weken gevormd. Hieronder kun je precies terugvinden wanneer welke episode van Undercover seizoen 3 online zal verschijnen op de streamingdienst in Nederland.

AfleveringTitelWeekdagDatumTijd
1“Boze Oog”Zondag21 november 202121:10 uur
2“Festival Shop Super Sales”Zondag28 november 202121:10 uur
3“Trust Issues”Zondag5 december 202121:10 uur
4“All-In Resort”Zondag12 december 202121:10 uur
5“Rat in the Kitchen”Zondag19 december 202121:10 uur
6“Pater Familias”Zondag26 december 202121:10 uur
7“Total Loss”Zondag2 januari 202121:10 uur
8“Showdown”Zondag9 januari 202121:10 uur

Hier gaan de nieuwe afleveringen over: verhaal, informatie & trailer

In seizoen 3 van Undercover is Bob wegens wangedrag ontslagen bij de politie en heeft hij een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd hangen. Ferry komt vrij, maar ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingenomen door een sterkere en sluwere bende die geleid wordt door het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut (Murat Seven en Nazmiye Oral).

Wanneer een jonge undercoveragent wordt vermoord, beseft de politie dat er een mol in hun midden zit. Patrick Diericks (Jeroen Van der Ven) doet Bob een voorstel: hij kan zijn rechtszaak laten verdwijnen als Bob opnieuw undercover gaat en als burgerinfiltrant de verrader weet te ontmaskeren in de bende van Serkan.

Bob neemt deze levensgevaarlijke missie met tegenzin aan in een poging zijn leven opnieuw op de rails te krijgen en een toekomst met zijn nieuwe gezin veilig te stellen. Maar dan stuit hij op Ferry Bouman…

TitelUndercover
SoortSerie
Jaar2019
TaalNederlands
Duur3 seizoenen
CategorieMisdaad, Drama, Thriller
IMDb7,8 uit 13.000 stemmen
CastTom Waes, Frank Lammers, Manou Kersting, Emma Verlinden, Anna Drijver, Robbie Cleiren, Elise Schaap, Katrien De Ruysscher, Raymond Thiry