Kijkers in de war door nieuwe film ‘Mother Of The Bride’: “Hoe kan dit?”

Op donderdag 9 mei 2024 verscheen de nieuwe film Mother Of The Bride op Netflix. In de film zien we hoe Lana afreist naar Thailand voor de bruiloft van haar dochter Emma. Eenmaal aangekomen wacht haar een nog grotere verrassing. En deze verrassing zorgt voor verwarde reacties bij kijkers.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Verhaal van ‘Mother Of The Bride’

Sinds donderdag 9 mei 2024 kunnen we kijken naar Mother Of The Bride. Het verhaal draait om workaholic Lana (Brooke Shields). Ze reist naar Thailand voor de bruiloft van haar dochter Emma (Miranda Cosgrove). Eenmaal daar aangekomen krijgt ze de schok van haar leven. De vader van Emma’s verloofde (Sean Teale) is namelijk niemand minder dan haar ex Will (Benjamin Bratt). De ex die ooit het hart van Lana heeft gebroken. Je snapt dat de ontmoeting voor veel hilarische en ongemakkelijke momenten zorgt. Daarbij komt ook de knappe dokter Lucas (Chad Michael Murray) om de hoek kijken. Dilemma’s alom!

Kijkers zijn in de war

Hoewel de cast op veel positieve reacties kan rekenen, krijgt het verhaal veel kritiek te verduren. Vooral het einde van de film laat kijkers in de war achter. Hieronder vind je een greep uit de reacties:

Meer informatie over de film

Emma heeft net aangekondigd dat ze over een maand gaat trouwen in Thailand. Haar moeder is geschokt, maar de schok wordt nog groter wanneer ze de vader van de bruidegom ziet.

TitelMother Of The Bride
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 30 minuten
TaalEngels
CategorieRomantiek, Komedie
RegisseurMark Waters
CastBrooke Shields, Miranda Cosgrove, Benjamin Bratt, Rachael Harris, Sean Teale, Chad Michael Murray, Wilson Cruz, Michael McDonald, Tasneem Roc, Dalip Sondhi

Synopsis: Netflix

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.