Eerste reacties na start van de Avondshow met Arjen Lubach zijn sterk verdeeld

Afgelopen maandag avond maakte Arjen Lubach zijn terugkeer met de Avondshow bij de VPRO op NPO1. Of de succesformule van Zondag met Lubach doorgezet wordt met het nieuwe programma is onzeker. Uit de eerste reacties van de kijkers blijkt dat de meningen verdeeld zijn. Het programma is online bij NLZIET via NPO Start terug te kijken.

→ Je kunt nu 14 dagen gratis naar alle programma’s, films en series op NLZIET kijken ✅

De verdeelde meningen over terugkeer Arjen Lubach

Gisteravond werd de eerste aflevering van De Avondshow met Arjen Lubach uitgezonden. Lubach nam in een rappe twintig minuten tijd de actualiteiten van de dag door en had scenarioschrijfster Kim van Kooten te gast.

Een discussie op Twitter ontstond over de authenticiteit van het gelach vanuit het publiek. Ging het nou om een lachband of was het publiek daadwerkelijk zo enthousiast? Ook over de inhoud van het programma zijn op Twitter meerdere berichten verschenen. Aan de hand van de eerste reacties zijn de meningen in ieder geval sterk verdeeld. Lees hieronder een aantal van de eerste tweets.

Waar De Avondshow met Arjen Lubach te zien is

De Avondshow met Arjen Lubach zal vanaf 21 februari elke maandag tot en met donderdag te zien zijn bij de VPRO op NPO1. De uitzending begint om 22:10 uur en zal daarna online bij NLZIET en de publieke videodienst NPO Start te zien zijn.

Arjen Lubach droomde al langer over het maken van een dagelijks programma op prime time: “Iedereen wil altijd van de waan van de dag naar verdieping. Ik heb juist extra veel zin in de waan van de dag.”


Tekst: VPRO

Zac Chapman
Zac is een student in Kunst en Economie op de HKU. Met een passie voor film, televisie, muziek en 'all things pop culture' is hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment.