Raya and the Last Dragon is vanaf 5 maart te zien op Disney+

Goed nieuws voor abonnees van Disney+, want op 5 maart 2021 verschijnt de gloednieuwe animatiefilm Raya en de Laatste Draak (internationaal bekend als Raya and the Last Dragon) tegelijkertijd op de streamingdienst en in de bioscoop. Wel zullen abonnees die de film de eerste maanden op Disney+ willen bekijken VIP-toegang moeten aanschaffen voor exclusieve toegang naast hun abonnement. Daarna zal Raya en de Laatste Draak voor alle abonnees beschikbaar gemaakt worden.

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Raya and the Last Dragon op Disney+ in Nederland

Wanneer komt Raya and the Last Dragon op Disney+?

Vanaf vrijdag 5 maart 2021 zal Raya and the Last Dragon te zien zijn op Disney+ in Nederland, maar enkel met VIP-toegang (met een prijs van €21.99 naar verwachting). Pas een paar maanden later zal elke abonnee van de streamingdienst naar de film kunnen kijken.

Waar gaat Raya and the Last Dragon over?

In een rijk dat bekend staat als Lumandra, een herstelde Aarde die bewoond wordt door een oude beschaving, is een krijger genaamd Raya vastbesloten om de laatste draak te vinden.

Kun je Raya and the Last Dragon gratis online kijken?

Om naar deze nieuwe film van Disney te kijken, heb je een abonnement op Disney+ nodig en daarbij een in de eerste maanden een ticket voor VIP-toegang. Lees meer over de prijs van een abonnement via de pagina wat kost Disney+.

→ Alles van Disney vind je ook hier

Verhaal van Raya and the Last Dragon op Disney+

Raya en de Laatste Draak reist naar de fantasiewereld van Kumandra, waar mensen en draken lang geleden samen in harmonie leefden. Maar toen een kwade kracht het land bedreigde, offerden de draken zichzelf op om de mensheid te redden. Nu, 500 jaar later, is datzelfde kwaad teruggekeerd en is het aan een eenzame strijder, Raya, om de legendarische laatste draak op te sporen en het gebroken land en zijn verdeelde volk te herstellen. Tijdens haar reis zal ze leren dat er meer nodig is dan een draak om de wereld te redden: teamwork.

Raya and the Last Dragon heeft de stemmen van Kelly Marie Tran als Raya, een krijger wiens geestigheid is zo scherp als haar lemmet, en Awkwafina zo magisch, mythisch, zelfspottend draakje genaamd Sisu. Nieuw geopenbaarde karakters uit de film zijn onder andere een straatvechter van 10 jaar met de naam Boun, de formidabele reus Tong en een stelende peuter Noi met haar band van Ongis. De speelfilm is geregisseerd door Don Hall en Carlos López Estrada en geproduceerd door Osnat Shurer en Peter Del Vecho.

Trailer

Details van de film

Titel: Raya en de Laatste Draak / Raya and the Last Dragon
Soort: Film
Jaar: 2021
Duur: nog niet bekend
Categorie: Animatie, Actie, Avontuur
Regisseur: Don Hall, Carlos López Estrada
Schrijvers: Adele Lim, Qui Nguyen
Cast: Awkwafina, Kelly Marie Tran
IMDb: Bekijk direct op IMDb
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Disney+

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅