Woody Allen’s ‘A Rainy Day in New York’ (2019) komt in augustus naar Film1

De beroemde regisseur en screenwriter Woody Allen heeft een indrukwekkende lijst van films opgebouwd door de jaren heen. Één van zijn meest recente (en vanwege #MeToo-controverse laatste) creaties zal vanaf zaterdag 14 augustus op Film1 te zien zijn. Dan verschijnt op de streamingdienst namelijk de romantische komediefilm A Rainy Day in New York uit 2019 (zijn 50e film) met o.a. Timothée Chalamet, Elle Fanning, Selena Gomez en Jude Law. Hieronder vind je waar de film over gaat en kun je de trailer bekijken.

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle films op Film1 kijken ✅

Vanaf 14 augustus 2021 op Film1 te zien: ‘A Rainy Day in New York’ uit 2019

Onder de nieuwe films op Film1 in augustus vallen Emperor (2020), The Da Vinci Code (2006) en The Amazing Spider-Man 2 (2014), maar ook A Rainy Day in New York uit 2019. De film van de toen 83-jarige regisseur en screenwriter verscheen met flinke vertraging in de bioscoop in augustus 2019 vanwege vermeend kindermisbruik in 1992 door Woody Allen.

Nu verschijnt na de TVOD-release deze romantische komedie ook op een SVOD-streamingdienst. Op dezelfde dag als de lancering op de streamingdienst wordt op het kanaal Film1 Premiere de film uitgezonden om 20:30 uur.

Details van de film

Soort: Film
Jaar: 2019
Taal: Engels
Duur: 1 uur en 32 minuten
Categorie: Romantiek, Komedie
IMDb: 6.5 uit 3.500 stemmen
Regisseur: Woody Allen
Schrijver: Woody Allen
Cast: Timothée Chalamet, Elle Fanning, Selena Gomez, Jude Law

Verhaal

Gatsby Welles en zijn vriendin Ashleigh Enright zijn twee jonge mensen die naar Manhatten reizen om de cultregisseur Roland Pollard te interviewen voor de krant van hun Yardley College, maar ook om in een weekend vol slecht weer allerlei andere avonturen in New York tegemoet te gaan.

Trailer

Het volledige overzicht van alle films op Film1 zijn te vinden op de pagina met het Film1 aanbod.