Vanaf januari 2020 is het eerste seizoen van Ragnarok te zien zijn op Netflix. Nu zijn fans benieuwd wanneer het tweede deel van de serie naar Netflix Nederland zal komen. Gelukkig is de komst daarvan inmiddels officieel bevestigd door de streamingdienst! Lees hier wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Ragnarok S2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Ragnarok over?

In het kleine fictieve stadje Edda worden volwassen mensen gedwongen te reageren op klimaatveranderingen. De ijskappen smelten met een snelheid die niemand had verwacht. De wereld maakt lange periodes van droogte door en de winters zijn te warm. Steeds vaker ervaren mensen extreme koude uitbarstingen. In alle opzichten extreme weersomstandigheden. De wereld verandert en sommigen beweren dat we op weg zijn naar een nieuwe Ragnarok. Tenzij iemand op tijd ingrijpt.

De serie Ragnarok is ook op IMDb te vinden.

Wanneer komt Ragnarok seizoen 2 op Netflix Nederland?

Wanneer komt Ragnarok seizoen 2 op Netflix Nederland?

Helaas weten we nog niet precies wanneer het tweede deel van Ragnarok op Netflix Nederland zal verschijnen. Zodra hier meer over bekend is, zal het nieuws op deze pagina geplaatst worden.

→ Vergelijkbare series met Ragnarok vind je hier 🍿

→ Wil je als eerste weten wanneer seizoen 2 van Ragnarok naar Netflix komt? Wij houden je op de hoogte via je mail

Komt er een Ragnarok seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Helaas weten we ook niet of er een derde seizoen van Ragnarok op Netflix zal komen. Als hier meer over bekend wordt, zal het op Streamwijzer vermeld worden.

Welke teaser of trailer is er van Ragnarok seizoen 2?

Er is helaas nog geen trailer van het tweede seizoen van Ragnarok, maar er zijn wel beelden van het eerste deel waar je alvast van kunt genieten om in de stemming te komen!