Déze huiveringwekkende misdaadserie mag je echt niet missen

Een seriemoordenaar doodt zes mensen en naait ze aan elkaar tot ze één groot lichaam vormen. Dit griezelige gegeven is het verhaal van Ragdoll, een serie die je sinds kort kan bekijken op Canal+ Series. Volgens critici is dit een echte aanrader die je zeker op je kijklijst moet zetten.

→ Meld je nu aan bij Canal Digitaal en kijk gratis de eerste week live en terug naar alle voetbalwedstrijden bij ESPN 1, 2, 3 én 4, bekroonde films & series, 60+ tv-zenders en meer ✅

Meedogenloze seriemoordenaar in ‘Ragdoll’

Als je op zoek bent naar een nieuwe serie om te bingewatchen en niet terugdeinst voor een angstaanjagend verhaal, dan hebben we een gloednieuwe kijktip voor je. Canal+ Series heeft deze maand Ragdoll toegevoegd. Hierin wordt dus het verhaal van de ragdoll killer verteld: een seriemoordenaar die een nieuw lichaam maakt van zijn slachtoffers. Drie rechercheurs worden op deze weerzinwekkende zaak gezet. Als de moordenaar hen uitdaagt door ze een lijst met nieuwe slachtoffers te sturen waar een van hun namen op staat, wordt het steeds duidelijker dat ze beland zijn in een ultieme race tegen de klok.

Ragdoll is gebaseerd op de gelijknamige thriller van Daniel Cole en werd geschikt gemaakt voor televisie door Freddy Syborn, die ook meewerkte aan bekende series als Killing Eve, Sex Education en Bounty Hunters. De hoofdrollen worden vertolkt door Lucy Hale (Pretty Little Liars), Henry Lloyd-Hughes (Les Misérables) en Thalissa Teixeira (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw).

‘Ragdoll’ is nu te bingewatchen

Er zijn nu zes afleveringen van deze bloedstollende serie te bingewatchen op Canal+ Series. Heb je geen abonnement? Bij deze streamingdienst kijk je de eerste week gratis, waarna je vanaf €14,95 per maand al een abonnement kan afsluiten.

Met dit abonnement kan je niet alleen naar tientallen films en series kijken, maar krijg je ook toegang tot ruim 60 tv-zenders en ESPN Compleet, om ook naar alle Eredivisiewedstrijden te kunnen kijken (plus de Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Europa League, Conference League, grote Amerikaanse sportcompetities als de NBA, NHL, NFL, MLB en nog veel meer).

📺 Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op Canal+ Series? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Meer informatie over de serie

Detective William ‘Wolf’ Fawkes raakt betrokken bij een zaak waarbij er een lichaam wordt gevonden dat bestaat uit de lichaamsdelen van zes verschillende mensen, die zijn samengesteld als een ‘ragdoll’. Al snel blijkt dat de moordenaar een persoonlijke wrok heeft tegen Wolf en zijn team en hen uitdaagt met een lijst van toekomstige slachtoffers.

TitelRagdoll
Jaar2021
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieThriller, Misdaad
CastLucy Hale, Ali Cook, Henry Lloyd-Hughes, Thalissa Teixeira, Michael Smiley, Natasha Little, Clive Mendus, Kobna Holdbrook-Smith, Perry Jaques, Amita Dhiri, Douggie McMeekin, James Barriscale, James Tarpey, Sam Troughton, Camilla Beeput, Robin Weaver, Tim McDonnell, Ava Masters

Synopsis: Canal+ Series

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.