Waar kun je de podcast ‘Radio Romano’ luisteren?

Veel podcastliefhebbers vragen zich af hoe ze de podcast Radio Romano luisteren kunnen. Marcel van Roosmalen, Noortje Veldhuizen en Roelof de Vries bespreken hierin elke week alles wat lees- en kijkwaardig is. In dit artikel geven wij aan of deze podcast op het moment van schrijven te beluisteren is op audiostreamingdiensten als Podimo, Spotify, Google en Apple Podcasts of dat streaming op een ander platform mogelijk is.

→ Luister nu 90 dagen gratis naar Podimo, want als bezoeker van Streamwijzer wordt de kosteloze proefperiode tijdelijk verdrievoudigd ✅

Bij welke streamingdienst kun je naar ‘Radio Romano’ luisteren?

Door de introductie van een nieuwe audiostreamingdienst in Nederland is er een groot aanbod van Podimo podcasts tot de beschikking van de luisteraar gesteld. Ook Radio Romano is een van de zogeheten Original producties van het podcastplatform. In de onderstaande tabel vind je overzichtelijk op welke audiostreamingdienst je momenteel naar Radio Romano kunt luisteren.

✅ Podimo➡️ Ga meteen naar Radio Romano bij Podimo. Hier kun je exclusief naar alle afleveringen van deze podcast luisteren. Een abonnement kost standaard de eerste 30 dagen niets, maar als bezoeker van Streamwijzer wordt deze periode tijdelijk verdrievoudigd tot 3 maanden gratis luisteren.
Apple PodcastsBij Apple Podcasts kun je geen afleveringen van Radio Romano vinden.
⛔️ SpotifyMomenteel kun je niet via Spotify luisteren naar de podcast Radio Romano.
⛔️ Google PodcastsVia Google Podcasts is het tevens niet mogelijk om deze podcast te streamen.

Verhaal van de podcast ‘Radio Romano’

Marcel van Roosmalen, Noortje Veldhuizen en Roelof de Vries signaleren zich een ongeluk. Wat is er lees- en kijkwaardig? Het knapperige trio becommentarieert elke week drie vondsten (en elkaar). Nu met gratis Sterrencrypto!

Streaming informatie over de podcast

TitelRadio Romano
Jaar2022-
SoortPodcast
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieEntertainment
PresentatorMarcel van Roosmalen, Noortje Veldhuizen, Roelof de Vries

Synopsis: Podimo

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.