Bloedstollende actieserie ‘Rabbit Hole’ met Kiefer Sutherland nu te zien

De gloednieuwe actieserie Rabbit Hole op SkyShowtime bevat een hele hoop ingrediënten om het een absolute hit te maken. Zo wordt de hoofdrol vertolkt door 24-ster Kiefer Sutherland en wordt er een intrigerend verhaal mee verteld vol intriges en moord. Dat belooft dus veel goeds! Benieuwd geworden? De eerste twee afleveringen zijn nú te zien.

‘Rabbit Hole’ met Kiefer Sutherland en Nederlandse acteur Walt Klink

Kiefer Sutherland is in Rabbit Hole een topspion die valselijk beschuldigd wordt van de moord op een overheidsfunctionaris. Hoewel hij zelf een meester is in liegen en manipuleren, is het deze keer belangrijk om te bewijzen dat hij de waarheid spreekt. Maar terwijl hij zich uit dit web van leugens probeert te werken, ontdekt hij dat hij het op moet nemen tegen machtige mensen die hele bevolkingen onderdrukken.

Niet alleen voor de camera maar ook achter de schermen heeft Kiefer Sutherland als producer een hoop invloed gehad op de totstandkoming van deze bloedstollende serie. Dat hij hier als ster van de bekroonde actieserie 24 geschikt voor is, moge duidelijk zijn. Naast Sutherland spelen ook Rob Yang (Succession) en Charles Dance (Game of Thrones) grote rollen en daarnaast gaan we ook de Nederlandse acteur Walt Klink terugzien. Hij is pas 21 jaar, maar schitterde ook al naast Emily Blunt in de internationale serie The English.

Eerste twee afleveringen van ‘Rabbit Hole’ staan nu op SkyShowtime

Rabbit Hole is op vrijdag 31 maart in première gegaan op SkyShowtime en we beginnen direct goed, want de streamingdienst heeft nu al twee afleveringen toegevoegd. Het complete seizoen bestaat uit acht episodes die iedere vrijdag te zien zijn, waardoor de seizoensfinale op 12 mei valt. Al met al levert dit het volgende uitzendschema op.

AfleveringTitelWeekdagDatum
1“Pilot”Vrijdag31 maart 2023
2“At Any Given Moment”Vrijdag31 maart 2023
3“The Algorithms of Control”Vrijdag7 april 2023
4NNBVrijdag14 april 2023
5NNBVrijdag21 april 2023
6NNBVrijdag28 april 2023
7NNBVrijdag5 mei 2023
8NNBVrijdag12 mei 2023

Meer informatie over de serie

Deze spionagethriller vertelt het verhaal van John Weir (Kiefer Sutherland), meester in bedrog in de wereld van bedrijfsspionage. Weir wordt beschuldigd voor moord door krachten die hele bevolkingen beïnvloeden en controleren.

TitelRabbit Hole
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieThriller, Actie
CastKiefer Sutherland, Charles Dance, Rob Yang, Jason Butler, Meta Golding, Enid Graham, Walt Klink

Synopsis: SkyShowtime

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.