Kijkers zijn erg enthousiast over ‘Rabbit Hole’ met Kiefer Sutherland: “Krijg er kippenvel van”

Fans van 24, opgelet! Kiefer Sutherland is terug in een gloednieuwe actieserie op SkyShowtime. Het heet Rabbit Hole en hoewel er op dit moment pas twee afleveringen te zien zijn valt het nu al erg in de smaak, zo blijkt uit de eerste reacties van kijkers.

Actieserie ‘Rabbit Hole’ is in volle gang op SkyShowtime

Rabbit Hole ging op vrijdag 31 maart in première op SkyShowtime en draait om een topspion (Sutherland) die valselijk beschuldigd wordt van de moord op een overheidsfunctionaris. Terwijl hij probeert zijn omgeving te overtuigen van de waarheid en het web van leugens te ontrafelen, ontdekt hij dat hij het op moet nemen tegen machtige mensen die hele bevolkingen onderdrukken.

SkyShowtime zette direct twee afleveringen online en die werden ontzettend goed ontvangen. Zo zien we op IMDb dat de serie op basis van bijna tweeduizend stemmen al een gemiddelde van een 7,7 ontvangt. Op Rotten Tomatoes is de Average Audience Score met 89% ook behoorlijk hoog te noemen. Kijkers en critici zijn het dus eens: deze serie is een echte aanrader. Je kunt er nog tot 12 mei van genieten, want tot dan komt er iedere vrijdag een gloednieuwe aflevering naar de streamingdienst.

AfleveringTitelWeekdagDatum
1“Pilot”Vrijdag31 maart 2023
2“At Any Given Moment”Vrijdag31 maart 2023
3“The Algorithms of Control”Vrijdag7 april 2023
4NNBVrijdag14 april 2023
5NNBVrijdag21 april 2023
6NNBVrijdag28 april 2023
7NNBVrijdag5 mei 2023
8NNBVrijdag12 mei 2023

Eerste reacties van kijkers zijn positief: “Ik ben verkocht”

Kijkers van deze spannende actieserie met Kiefer Sutherland zijn erg enthousiast. Zo lees je op social media dat het een web van plottwists is dat je (op een goede manier) meerdere keren per aflevering shockeert.

Bekijk hieronder direct de trailer

Ben je nog niet begonnen aan deze geweldige serie? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of bekijk direct de seriepagina op SkyShowtime.

Rabbit Hole | Official Trailer | Paramount+
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.