Misdaadkomedie ‘Queenpins’ (2021) is nu de Movie of the Week bij Pathé Thuis

Het is weer tijd voor een splinternieuwe Movie of the Week bij Pathé Thuis. Deze week is door de streamingdienst de komische misdaadfilm Queenpins uit 2021 geselecteerd. Hierdoor kun je hem alleen deze week met maar liefst 80% korting voor slechts €0,99 bekijken bij het video on demand-platform. Queenpins is momenteel niet te zien op SVOD-diensten als Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Viaplay of Videoland.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Queenpins (2021) is nu als Movie of the Week voor €0,99 te zien bij Pathé Thuis

Tot afgelopen dinsdag was de Nederlandse misdaadfilm Suriname nog tijdelijk in prijs verlaagd, maar in week 13 van 2022 is Queenpins de ‘Movie of the Week’ bij Pathé Thuis. Daardoor is de film alleen deze week voor slechts €0,99 te huren bij de streamingdienst. Kijkers blijken daar dikwijls goed gebruik van te maken, want de Movie of the Week schopt het vaak al snel tot de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis.

De film werd geregisseerd door Aron Gaudet en Gita Pullapilly en heeft in de cast sterren als Kristen Bell, Kirby Howell-Baptiste, Paul Walter Hauser en Vince Vaughn. Deze week is Queenpins maar liefst 80% in prijs verlaagd, want de gebruikelijke huurprijs begint bij €4,99. Je hebt tot en met maandag 4 april 2022 nog de tijd om de film met korting te bekijken, want dan wordt er weer een nieuwe Movie of the Week uitgekozen.

Verhaal, details en trailer van ‘Queenpins’ (film, 2021)

Connie en JoJo zijn ware coupon queens en proberen hun torenhoge rekeningen weg te werken door met kortingsvouchers geld te besparen. Ze zetten een ingenieus coupon-kartel op en slagen ze erin supermarktketens voor miljoenen op te lichten.

TitelQueenpins
Jaar2021
Duur1 uur en 46 minuten
TaalEngels
GenreMisdaad, Komedie
IMDb6,3 uit 11.000 stemmen
RegisseurAron Gaudet, Gita Pullapilly
CastKristen Bell, Kirby Howell-Baptiste, Paul Walter Hauser, Vince Vaughn

Wat is de Movie of the Week bij Pathé Thuis?

Elke week bombardeert de TVOD-streamingdienst Pathé Thuis een film tot ‘Movie of the Week’, wat betekent dat je een week lang de tijd krijgt om de film voor slechts €0,99 te bekijken in plaats van de gebruikelijke huurprijs (tussen de €2,99 en €5,99).

De korting is deze week dus toegepast op de film Queenpins uit 2021, die tot voor kort nog tegen een huurprijs van €4,99 (HD) / €4,99 (SD) op de streamingdienst te zien was en te koop is voor €9,99 (HD) / €9,99 (SD). Wie ervoor kiest om de film te huren bij Pathé Thuis, zal hem gedurende 30 dagen in zijn/haar account hebben staan. Je kunt binnen die periode de film starten en vanaf dan krijg je 48 uur om hem een onbeperkt aantal keren te bekijken.


Synopsis: Pathé Thuis