De cast van Queen of the South keert terug! Niet met één, niet met twee, maar welgeteld met drie nieuwe delen die nog in de toekomst op Netflix Nederland verwacht worden. Fans kijken reikhalzend uit naar seizoen 3, 4 en 5, maar zullen het voor nu eerst met het derde deel moeten doen. Dat verschijnt namelijk op 29 mei 2020 op de streamingdienst. Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Queen of the South S3 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Queen of the South over?

Queen of the South vertelt het krachtige verhaal van Teresa Mendoza, een vrouw die gedwongen wordt te vluchten en haar toevlucht te zoeken in Amerika nadat haar drugsverslaafde vriendje onverwacht is vermoord in Mexico. Daarbij werkt ze samen met een onwaarschijnlijk figuur uit haar verleden om de leider van de drugshandelsring die haar op de vlucht heeft, ten val te brengen.

Titel: Queen of the South
Soort: Serie
Jaar: 2016
IMDb: 7.9 uit 14,387 stemmen
Duur: 5 seizoenen
Makers: M.A. Fortin, Joshua John Miller
Cast: Alice Braga, Hemky Madera, Peter Gadiot
Trailer: Bekijk direct op YouTube

Wanneer komt Queen of the South seizoen 3 op Netflix Nederland?

Wanneer komt Queen of the South seizoen 3 op Netflix Nederland?

Netflix Nederland heeft bekendgemaakt dat het derde seizoen van Queen of the South vanaf 29 mei 2020 te zien zal zijn op de streamingdienst.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van Queen of the South vind je hier 🍿

Komt er een Queen of the South seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Jazeker, er komt een seizoen 4 en zelfs een seizoen 5! Wanneer deze nieuwe seizoenen op Netflix Nederland zullen verschijnen, laten we weten op Streamwijzer zodra er meer duidelijkheid is.

→ Wil je als eerste weten wanneer seizoen 4 van Queen of the South naar Netflix komt? Wij houden je op de hoogte via je mail

Welke teaser of trailer is er van Queen of the South seizoen 3?

Bekijk hieronder de eerste beelden van het derde seizoen van Queen of the South!