Waar kan ik de serie Queen of the South (2016) online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het kijken van de serie Queen of the South uit 2016. De seizoenen van de serie behaalden tot dusver een 7.9 uit 10 op IMDb en film- en serieliefhebbers streamen hem graag online.

In dit artikel geven wij aan of de afleveringen van deze serie op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Queen of the South uit 2016 online kijken?

Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de serie op Bol.com.

Prime Video Store: Bij de Prime Video Store is deze titel momenteel beschikbaar. Ga direct naar de serie in de Prime Video Store.

Netflix: Deze titel is te bekijken op Netflix. Ga direct naar de serie op Netflix.

Verhaal van Queen of the South (2016)

Teresa ontvlucht Mexico nadat haar drugslopersvriendje is vermoord. Ze vestigt zich in Dallas en lijkt de regerende drugssmokkelaar van het land te worden en de moord op haar geliefde te wreken.

Streaming informatie over de serie

Jaar: 2016
Categorie: Actie, Misdaad, Drama
Makers: M.A. Fortin, Joshua John Miller
Cast: Alice Braga, Hemky Madera, Peter Gadiot
IMDb: 7.9 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube
Bestel: Bestel via Bol.com

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de serie op Streamwijzer.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.