‘Queen of Meth’ vertelt haar verhaal in driedelige documentaireserie op discovery+

Heb jij alle afleveringen van Breaking Bad al honderd keer gebingewatcht en ben je benieuwd hoe dicht deze fictieve drugsbazen bij de realiteit komen? Dan is de fonkelnieuwe documentaire ‘Queen of Meth’ van discovery+ echt iets voor jou. In deze docu komt Lori Arnold, de zus van acteur Tom Arnold en bekend als de Queen of Meth, aan het woord. Zij vertelt jou alles over haar verleden in de drugswereld. Queen of Meth is vanaf 7 mei 2021 exclusief te zien op discovery+.

Documentaire ‘Queen of Meth’ op discovery+

Ver voor Breaking Bad en de komst van de Mexicaanse kartels werd er al op grote schaal methamfetamine, ofwel ‘meth’ geproduceerd op Amerikaanse bodem door een vrouw die daarmee miljoenen verdiende vanuit haar trailer in Iowa. Deze Lori Arnold is de zus van acteur Tom Arnold en daardoor tevens de voormalige schoonzus van tv-persoonlijkheid Roseanne Barr.

In 1984 begon Lori Arnold vanuit het niets met haar business omdat ze geld nodig had. Ze groeide uiteindelijk uit tot een van de grotere spelers waarmee ze op haar hoogtepunt 1,2 miljoen dollar per maand verdiende. Tot ze tegen de lamp liep. Nu, ruim 30 jaar later, kijkt ze met ons terug op die duistere periode waarin ze haar eigen leven en dat van vele anderen verwoestte. Wat bracht haar op dat criminele pad en waarom deed ze wat ze deed? Voor het eerst vertelt ze haar hele verhaal in de driedelige serie Queen of Meth.

Door een abonnement op discovery+ te nemen, kun je nu direct beginnen met kijken naar de documentaire over de Queen of Meth. Vind meer informatie via de groene knop hieronder.

Wie is Lori Arnold?

De Queen of Meth gaat in het echte leven over straat als Lori Arnold. Één ding is zeker: zij is alles behalve een standaard Amerikaans burger. Volgens Ranker deed ze zelf zo veel meth dat ze er dagen niet van kon slapen, stond ze in de gevangenis bekend als ‘Scarface in a skirt’, verdiende ze $1.2 miljoen per maand en kocht ze van haar opbrengsten een vliegtuig. Gewoon. Omdat het kon.

Eerder sprak ze al eens met Dr. Drew bij HLN in een interview, dat nu terug te zien is via YouTube. In het interview, wat je hieronder kunt vinden, krijg je alvast een eerste inkijkje in de opvallende persoonlijkheid van Lori Arnold.

Meer discovery+ Original documentaires

Het razendsnel uitbrengen van zelfgemaakte documentaires ligt in het hart van Discovery. Zo werd na de dood van George Floyd en de sterk opkomende Black Lives Matter-beweging vorig jaar de documentaire The Murder of George Floyd: A Nation Responds uitgebracht en kregen we na de bestorming van het Capitool een inkijkje in de gebeurtenissen middels Storming The Capitol: The Inside Story. Eerder deze maand verschenen in dit rijtje ook Philip: The King Without A Crown en GameStop: The Wall Street Hijack en binnenkort is dus ook Queen of Meth op discovery+ te zien.

Bezoek ook de Facebook-groep hieronder met andere fans om kijktips uit te wisselen. Veel kijkplezier gewenst!

Discovery+ in Nederland