Yes! De animatiefilm ‘Puss in Boots: The Last Wish’ is nu te streamen

Een van de leukste personages die de Shrek-franchise voortgebracht heeft, is toch wel Puss in Boots. De gelaarsde kat die de stem van Antonio Banderas draagt is charmant, grofgebekt en komt altijd in de meest heikele situaties terecht. Ook in Puss in Boots: The Last Wish, het vervolg op de hitfilm Puss in Boots uit 2011, raakt hij verzeild in een gevaarlijk en hilarisch avontuur. Mocht je deze animatiefilm nou gemist hebben in de bioscoop, dan hebben we goed nieuws voor je: hij is nu al te streamen bij SkyShowtime.

➝ Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis naar allerlei films en series van Universal, DreamWorks, Sky, Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount en meer ✅

De Gelaarsde Kat werkt zich in de nesten in ‘Puss in Boots 2’

Puss in Boots: The Last Wish markeert de eerste uitbreiding van het Shrek-universum in ruim tien jaar en is er dus echt eentje die je niet mag missen. Het verhaal is volgens kijkers en critici, die ontzettend enthousiast zijn over de film, weer heerlijk te noemen. Puss in Boots is niet zuinig geweest met zijn levens en daarom heeft hij ze bijna alle negens verspild. Hij heeft er nog eentje over en dat betekent dat hij zijn turbulente bestaan het beste kan omwisselen voor rust en regelmaat. Hij komt bij een suf kattenvrouwtje terecht, maar ziet het uiteraard helemaal niet zitten om zijn dagen te slijten als huiskat. Gelukkig is er één oplossing: als hij in het Zwarte Woud een mythische Wensster vindt, kan hij al zijn levens terug wensen en weer terugkeren naar zijn bewogen wereldje. Dit levert weer een spectaculair avontuur op.

Uiteraard is Antonio Banderas terug om de stem van Puss in Boots in te spreken. Daarnaast zal je nog meer bekende stemmen voorbij horen komen, waaronder die van Salma Hayek (Eternals), Florence Pugh (Black Widow) en Olivia Colman (The Crown). Benieuwd? De film is vanaf vrijdag 7 juli in het aanbod van SkyShowtime te vinden. En hieronder bekijk je alvast de eerste beelden om in de stemming te komen.

Puss In Boots: The Last Wish - Official Trailer 2

Deze zomer komen nog veel meer grote films naar SkyShowtime

We kunnen Puss in Boots: The Last Wish dus vanaf vandaag, vrijdag 7 juli, kosteloos streamen bij SkyShowtime. Onlangs heeft de streamingdienst bovendien aangekondigd dat er deze zomer nog veel meer grote films aan het aanbod toegevoegd gaan worden. Zo staan horrorfilms M3GAN en Scream VI allebei op de planning.

Hieronder hebben we de grootste verwachte titels voor je op een rijtje gezet. We houden je natuurlijk ook op de hoogte van toekomstige titels in ons overzicht met nieuwe films en series op SkyShowtime per maand en delen de laatste nieuwtjes altijd met je via je mail.

FilmReleasedatum
Babylon (2022)Donderdag 6 juli
Eight for Silver (2021)Zaterdag 15 juli
M3GAN (2023)Zondag 23 juli
Breaking (2022)Donderdag 27 juli
Knock At The Cabin (2023)Zaterdag 19 augustus
Scream VI (2023)Vrijdag 25 augustus

Meer informatie over ‘Puss in Boots: The Last Wish’

Beleef dit jaar elk avontuur alsof het je laatste is. Voor het eerst in ruim tien jaar presenteert DreamWorks Animation weer een nieuw avontuur in het Shrek-universum met de terugkeer van onze geliefde, melk drinkende, roekeloze, onbevreesde katachtige in Puss in Boots: The Last Wish. In de originele versie zullen Antonio Banderas en Salma Hayek terugkeren in de rol van Puss in Boots en Kitty Soft Pawas.

TitelPuss in Boots 2: The Last Wish
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 45 minuten
TaalEngels
CategorieAnimatie, Familiefilm
RegisseurJoel Crawford
CastAntonio Banderas, Salma Hayek, Olivia Colman, Ray Winstone, Samson Kayo, Anthony Mendez, Joy Randolph

Synopsis: Universal Pictures

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.