Waar kun je een Pukkelpop livestream kijken in 2023? | Online en op tv

Het feest is dit jaar weer losgebarsten bij het Belgische festival Pukkelpop 2023. Van donderdag 17 t/m zondag 20 augustus strijkt het muzikale evenement weer neer in Hasselt en beloven artiesten als Billie Eilish, YUNGBLUD, Anne-Marie en Florence and The Machine er een groot feest van te maken. Ben jij er niet bij, maar wil je toch naar de optredens kijken? In dit artikel vertellen we je alles over de livestream van het evenement en laten we je weten waar je het in 2023 online en op tv kijken kunt.

Waar en wanneer kun je Pukkelpop 2023 op tv kijken?

Het Belgische festival Pukkelpop vindt in 2023 plaats donderdag 17, vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 augustus. Met een bomvolle agenda vol grote artiesten is het niet meer dan logisch dat je benieuwd bent of je Pukkelpop dit jaar weer op tv kunt kijken. Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: dit is gelukkig mogelijk. Omdat beelden van het festival op de Belgische tv-zender Canvas worden vertoond, kun je online en op tv via NLZIET in de avond live naar alle optredens kijken. Je kunt nu tevens 14 dagen gratis gebruikmaken van de streamingdienst, waardoor je kosteloos al je favoriete artiesten ziet performen.

Hoe laat kun je naar Pukkelpop op tv kijken?

Hieronder zetten we op een rijtje hoe laat je naar alle optredens op tv kunt kijken. Op vrijdag, zaterdag én zondag zal er namelijk een televisie-uitzending worden verzorgd.

ZenderDatum en tijdTijd
CanvasVrijdag 18 augustus20:55-22:00 uur
CanvasZaterdag 19 augustus22:00-23:00 uur
CanvasZondag 20 augustus20:00-23:00 uur

Livestream: kun je de optredens van Pukkelpop 2023 online kijken?

Veel mensen vragen zich af of het ook mogelijk is om Pukkelpop online te volgen als je geen tv-abonnement hebt. In onderstaande tabel laten we weten welke streamingdiensten deze historische gebeurtenis vertonen.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Pukkelpop 2023 bij NLZIET. Omdat de livestream van Pukkelpop onder andere op Canvas te volgen is op de bovenstaande tijden, kun je via NLZIET het hele weekend op dezelfde momenten het festival volgen. Je kunt een NLZIET-abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je de livestreams op het moment van schrijven niet zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je de uitzendingen van Pukkelpop 2023 niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst heeft de livestreams niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandPukkelpop 2023 wordt niet uitgezonden door Videoland.

Alles wat je moet weten over Pukkelpop 2023

Pukkelpop is een Belgisch festival in Hasselt dat ieder jaar in de tweede helft van augustus wordt gehouden. Vier dagen lang komen er verschillende nationale en internationale artiesten optreden, waaronder Froukje, Years & Years, YUNGBLUD, Billie Eilish, Tom Odell, Anne-Marie, Angèle, Macklemore, Florence + The Machine en The Killers.


Afbeelding ter illustratie

Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.