Live stream: PSV – Sevilla | 23 februari 2023 | Europa League

In de op één na hoogste internationale voetbalcompetitie van ons continent—de Europa League—is het tweede en laatste onderdeel van de tussenronde aangebroken voor onze Nederlandse deelnemer: PSV – Sevilla. De strijd tussen de twee teams barst los op donderdag 23 februari 2023 om 18:45 uur in het Philips Stadion in Eindhoven. De Brabanders moeten in deze return een in Spanje opgelopen achterstand van 3-0 zien weg te poetsen. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream naar de wedstrijd kunt kijken.

PSV – Sevilla online kijken: live stream van de wedstrijd op donderdag 23 februari 2023 om 18:45 uur

Inmiddels is alweer de return van de Europa League-tussenronde begonnen. De uitzendingen van het Europees voetbal worden door verschillende aanbieders in Nederland verzorgd, waaronder NLZIETESPN en een aantal tv-zenders (die ook online te kijken zijn). De match tussen het team uit Eindhoven en de Spaanse tegenstanders wordt op tv vanaf 18:45 uur uitgezonden door Veronica en ESPN 2, waardoor hij ook online te streamen is. In de onderstaande tabel vind je welke video on demand-platforms de voetbalwedstrijd vertonen.

NLZIET➡️ Ga meteen naar PSV – Sevilla bij NLZIET. De wedstrijd wordt live uitgezonden, maar hij is ook reclamevrij tot 7 dagen terug te zien. Je kunt de eerste 14 dagen gratis deze streamingdienst uit te proberen.
📺 Canal DigitaalBij Canal Digitaal kun je met elk lidmaatschap gratis ESPN kijken, waardoor alle door hen uitgezonden wedstrijden hier vanavond te streamen zijn. 👉 Bekijk nu deze wedstrijd bij Canal Digitaal.
📺 Ziggo GODe televisie-uitzending is ook via de online streamingdienst van provider Ziggo te zien. 👉 Bekijk nu deze wedstrijd bij Ziggo.
📺 KPN iTVVia het online tv-systeem van KPN kun je tevens naar de lineaire uitzending kijken. 👉 Bekijk nu deze wedstrijd bij KPN.
⛔️ Amazon Prime VideoAmazons streamingdienst Prime Video biedt momenteel geen sportabonnementen met voetbalwedstrijden aan.
⛔️ Disney+Ook Disneys videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ ViaplayBij Viaplay kijk je naar veel verschillende sporten, waaronder Formule 1hockeydarts, Premier League– en Bundesliga-voetbal, maar momenteel zijn de wedstrijden uit de Europa League er niet te zien.
⛔️ VideolandLineaire sportuitzendingen van RTL kunnen live worden bekeken via het aanbod van de streamingdienst, maar deze wedstrijd valt daar niet onder.

Je kunt de uitzending via de app van NLZIET of providers bekijken, maar het is ook mogelijk om onder andere met een Chromecast of via Apple TV de strijd op het grote scherm van je televisie te vertonen. Verder is het goed om te weten dat je in het overzicht van alle wedstrijden van voetbal vandaag precies vindt welke match op welke dag & tijd in het programma staat. Je vindt in de tabel de uit- en thuisteams, competitie en waar het te zien is op tv + online.

Opstelling

Meestal wordt op de dag van de wedstrijd een uur van tevoren via social media bekendgemaakt wat de opstellingen van beide teams zullen zijn. De wedstrijd PSV vs. Sevilla start om 18:45 uur, dus we hoorden rond 5-6 uur ‘s middags meer over de onderstaande opstelling van de twee elftallen in de basis.

⚪️ Opstelling PSV: Benítez; Mwene, Ramalho, Branthwaite, Van Aanholt; Gutiérrez, Veerman, Til; Bakayoko, De Jong, Simons

⚫️ Opstelling Sevilla: Bounou; Jesús Navas, Nianzou, Fernando, Alex Telles, Acuña; Óliver Torres, Jordán, Rakitic, Bryan Gil; En-Nesyri

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd PSV vs. Sevilla FC

Heb je de partij afgelopen donderdag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Dan zijn daar twee mogelijkheden voor. Mensen die de hele wedstrijd willen streamen, kunnen voor PSV – Sevilla terecht bij NLZIET. Bij dit video on demand-platform is het via uitzending gemist mogelijk om de match tot 7 dagen terug te kijken. Dezelfde mogelijkheid wordt aangeboden bij online tv-providers zoals vermeld in het overzicht bovenaan dit artikel.

Daarnaast is ook de samenvatting van de wedstrijd te zien en die is voor iedereen vrij toegankelijk. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘PSV Sevilla’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

Alle wedstrijden van de Europa League in 2023 op tv en online kijken met een live stream

De uitzendrechten van de Europa League zijn dit jaar in handen van meerdere partijen in het Nederlandse streaminglandschap, waaronder tv-zenders en ESPN. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welke zender ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo kun je bij Viaplay genieten van de Engelse Premier League en Duitse Bundesliga, maar momenteel is het Nederlandse en Europese voetbal er niet te vinden. Ook discovery+ heeft met de Zweedse Allsvenskan een eigen competitie in handen en daarnaast stream je bij ESPN naast de Eredivisie tevens de Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, een deel van de Europa + Conference League en tevens grote Amerikaanse sportcompetities als de NBA, NHL, NFL, MLB, etcetera.


  • Hoe laat is de wedstrijd PSV – Sevilla vandaag (donderdag 23 februari 2023)?

    De aftrap van deze partij in de Europa League is in de avond om 18:45 uur in het Philips Stadion in Eindhoven.

  • Via welke zender wordt vanavond PSV – Sevilla op tv uitgezonden?

    De wedstrijd wordt uitgezonden op de tv-zenders Veronica en ESPN 2. Hierdoor kun je online bij NLZIET en via je televisie naar de partij tussen het Nederlandse en Spaanse team kijken met een live stream. In dit artikel geven we een overzicht van alle kijkopties en achtergrondinformatie over de match.


Afbeelding ter illustratie